Return to site

AVISA HADELAND MED ØKENDE OPPLAGSTALL

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Avisas opplagstall for første halvår ble nylig klare, og det er en meget fornøyd redaktør/daglig leder vi møter i avisas lokaler i Storgata. Tallet på abonnenter har nemlig økt i forhold til fjoråret i samme periode. Sammenlignet med toppåret 2008, da avisa kunne skilte med 7487 abonnenter, er tallet nå 7405 digitale og komplette abonnenter, kan Line Ramsrud fortelle. - Målet er selvsagt å komme opp på 2008-nivået igjen og gjerne sette ny rekord, sier en ydmyk og glad redaktør.

De ansatte i Hadeland er godt fornøyd med at dagens opplagstall nærmer seg «all time high» fra 2008!

-Vi er veldig fornøyde med utviklingen, som viser at hadelendingene velger lokalavisen. Nå håper vi at også 2. halvår vil bringe like positive tall, sier Ramsrud, som vet at varene må leveres om målet skal nåes.

 

-Vår jobb er å presentere saker som er interessante for en bred aldersgruppe, for vårt mål er å ta vare på alle. Vi ser at opplagstallet øker i yngre aldersgrupper, mens blant de over 60 år er tallene stabile eller marginalt synkende, kan redaktøren fortelle. - Pr. i dag er 48% av våre abonnenter heldigitale, og det blir stadig flere i denne gruppen.

 

-Vi jobber kontinuerlig for å beholde en profil som viser alle våre lesere at vi er der for dem, sier redaktør Line Ramsrud i avisa Hadeland.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK