Gå tilbake til nettstedet

Gode opplevelser på Sanner Hotell

Tekst og foto: Kari Isingrud

Konferansegjestene har blitt noen færre i koronatiden, men nye gjester, også fra nærområdet, finner nå veien til Sanner Hotell på Granavollen.

broken image

Hotellvertinne Kari Næss ønsker velkommen til Sanner Hotell

- Vi har utviklet gode tilbud for jubileer, julebord, vennetreff, familieselskaper og forretningsmiddager, forteller Kari Næss, vertinne på Sanner Hotell, og vi har fortsatt ledig kapasitet på sammenkomster enkelte helger og perioder før jul, legger hun til.

 

Kari opplever at folk ønsker å utforske eget nærområde, nå som reiserestriksjoner begrenser andre reiser. Sanner Hotell lover historie i veggene, fyr på peisen, mat i toppklasse og førjulskos basert på både engelske og norske tradisjoner.

 

- Afternoon Tea er en britisk tradisjon, som har blitt veldig populær hos oss, forteller Kari. Hotellet steller også i stand til førjulshygge med julemat og tradisjonell julestemning, eller gjestene kan nyte sesongens à la carte i Klosterkjelleren, eller rett og slett bestille catering og holde selskap hjemme.

 

Granavollen byr på nok severdigheter og aktiviteter til å fylle dagen, - eller en hel helg. Her finnes de kjente Søsterkirkene, Glasslåven kunstsenter og en koselig gårdsbutikk. Gjestene kan gå på ski i det vakre kulturlandskapet, kjøre kanefart, eller samles rundt bålpanna med gløgg og hygge.

 

Kari fremhever at hotellet har god plass, og gjestegrupper kan sitte atskilt i egne stuer om de ønsker det. Hotellet tilbyr også basseng og behandlinger i sin velværeavdeling, og har alt fra bonderomantiske rom til eksklusive suiter.

 

Og om noen skulle være litt bekymret:

- Vi er svært nøye med smittevern og renhold, understreker Kari