Gå tilbake til nettstedet

Axels Tivoli kommer til Gran sentrum!

Tekst: Gran Handel og Håndverk Foto: Axels Tivoli

- Axels tivoli er en av Europas største og mest drevne aktører innen karusell- og tivolivirksomhet og ble etablert i 1928. Tivoli er kjent fra blant annet Momarken, Dala mart’n, 17. mai tivoli i Lillestrøm, Tønsberg dagene og en rekke andre store festivaler og messer gjennom hele 65 i år i Norge, sier Mikael Andreasson eier av Axels Tivoli.

broken image

Axels tivoli er Skandinavias største mobile fornøyelsespark/tivoli med karuseller for de aller minste og karuseller for de som virkelig tåler en utfordring. I parken finnes det naturligvis både popcorn, sukkerspinn og en rekke ferdighetsspill.

- Blant året’s store attraksjoner er No Limit som virkelig vil gi deg det store adrenalin kick’et. De populære karusellene Waltzer og bilbane er selvfølgelig med. Vi er opptatt av å skape en hyggelig familiepark, så du finner også en rekke karuseller og attraksjoner også for de alle minst, forteller Mikael.

- Denne sommeren har ført til at en rekke planlagte turer, aktiviteter og arrangementer har blitt avlyst, derfor er det ekstra hyggelig at vi kan ta med oss vår mobile fornøyelsespark til Gran, smiler han.


- Fornøyelsesparker som f.eks Tusenfryd, Hunderfossen og mobile tivoli har ikke en begrensning på 200 besøkende, men det er foretatt en vurdering av antall besøkende vi kan ha på plassen – slik at publikum fortsatt kan holde minst -1 meters avstand. Området er derfor gjerdet inn og om det blir for mange på plassen vil vi regulere antallet i porten. Antall begrensningen er årsaken til at vi ikke har med «kremmer – salgsboder» eller har underholdning fra scene på årets turne, avslutter Mikael Andreasson. eier av Axels Tivoli.

Smitteforebyggende tiltak på området.
For å redusere faren for smitte har vi en rekke tiltak på området.
- Håndsprit ved alle innganger og krav til bruk av håndsprit på alle karuseller
- Alle kontaktflater vaskes regelmessig, karuseller, bord, stoler, salgsboder
- Kun personer i nære relasjoner eller familie får sitte ved siden av hverandre i karusellene, eller minst 1 sete mellom personene.
- Tydelige 1 meters merker på bakken alle steder der det kan oppstå kø
- Karusellene er bygget på en slik måte at det er romslig med plass mellom de mest populære

karusellene.
- En rekke tiltak blant de ansatte som alle har vært i Norge på turne i flere etter at de først har vært i karanten.


Alle våre tiltak er utarbeidet etter FHI sine retningslinjer for godt smittevern og godkjent av kommuneoverlegen. Vi har nå reist i Norge siden starten av juni og fått positive tilbakemeldinger fra kommuneleger ved inspeksjoner.