Gå tilbake til nettstedet

KappAhl, en butikk for hele familien.

Tekst: Marit B Skoglund Foto: Marit B. Skoglund og Kari Morka

Høsten inntar nå hyller og klesstativ hos KappAhl på Smietorget. Høstkolleksjonene kommer inn i butikk og det dukker stadig opp nyheter i butikken. Butikksjef Silje Linset gleder seg til ukene fremover.

broken image

Tilbehør i varme fine farger.

Silje startet som butikksjef hos KappAhl i august. Hun er tilbakeflyttet Hadelending, og etter mange år i sportsbransjen gleder hun seg nå til å selge klær og tilbehør hos KappAhl på Smietorget. Silje samarbeider tett med dekoratør Michaela som har jobbet i KappAhl i 13 år og er mentor i den interne Visual merchandiser skolen. Hun sørger for at butikken ser flott ut til enhver tid. Michaela og Silje samarbeider godt og de planlegger dagene og ukene framover og snakker hele tiden om trender og tall og hvordan de kan gjøre butikken enda bedre, noe de også ser resultater av.

broken image

God stemning hos KappAhl på Smietorget med Michaela og Silje.

Herreavdeling

Silje ønsker å trekke frem herreavdelingen i butikken. Her finner du både Jeans og Chinos i regular og slim fit passform. Skjorter, T-shirts, genesere og ytterjakker har de også i sortimentet. Her kan du finne noe uansett om du liker den litt røffe stilen, eller om du liker det mer tidløse. -Jeg anbefaler gutta å ta en tur innom oss, sier Silje.

Noe for damene

KappAhl har mye fint til damene i butikken nå. Silje ønsker å fremheve utvalget de har av Jeans til dame. -Her har vi jeans til nærmest alle. Vi har mange passformer og størrelser fra 34 til 56 i ulike modeller. Her finnes modeller med høyt liv, med smale ben, boyfriend og girlfriend modeller og modeller med ulik benlengde. -Så man finner noe for enhver smak og passform hos oss, sier butikksjefen.

broken image

Fra Newbie høstkolleksjonen hos KappAhl.

Barn og baby

I barneavdelingen har KappAhl også meget godt utvalg av bukser og jeans til både gutt og jente. Samt at du finner tøy fra innerst til ytterst i alle størrelser. I babyavdelingen har KappAhl sitt eget merke Newbie. Her er det klær i organisk bomull med koselige naturprint av søte rådyr, ekorn og ugler som er høstens tema.

Høstens trender

Det som er trendy i høst er strikk. Gjerne strikkegensere og Cardigans med pufferm og mønsterstrikk. Eller like gjerne en helt enkel modell i striper eller ensfarget. Fargene i høst er naturfarger, som grønn, sennep, burgunder, beige og brun. Og det kommer stadig inn nye plagg forteller Silje.

Piffe opp et antrekk

Hos KappAhl har de også mye tilbehør til alle typer antrekk. Du kan finne belter, skjerf, luer og vanter for å nevne noe. Så her kan du for eksempel piffe opp et nøytralt antrekk med tilbehør i høstens varme farger.

Eget merke

KayDay er KappAhl sitt eget merke som kommer med myke behagelige klær til dame. -Dette er tøy du gjerne kryper inn i når du vil nyte en varm kopp kakao, tenne levende lys og se en film, mens regnet høljer ned ute, sier Silje. Plaggene fra KayDay inneholder litt ull og er behagelige og bevegelige å ha på seg. Her kommer det mange nyheter nå i Oktober, forteller Silje.