Return to site

GRAN OPTIKK PÅ FLYTTEFOT

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Som mange har fått med seg flytter Gran Optikk fra Granstunet til Meieritråkket i slutten av november. – Det er vemodig å forlate gode kolleger på Granstunet, men samtidig gleder vi oss til å flytte inn i nyoppussede og skreddersydde lokaler, sier Anne Berit og Christian Torp (bildet), som berømmer huseier Bjørn Hartz for at han har lagt alt til rette for sin nye leietaker.

Gran Optikk har vært femten år på Granstunet og har rendyrket sitt konsept, som de også tar med seg til Meieritråkket. Dette innebærer bl.a. at de kan sende linser til kunder pr. post, at kundene kan nyte godt av fordelsprogrammet Privilegium og at delbetalingsordningen fortsatt gjelder, forteller Anne Berit.

Christian vil gjerne fokusere på at forretningen har de aller beste instrumenter for å måle synet til folk og avdekke øyesykdommer. Oppdages noe unormalt, henvises kunden til øyelege. Det er best å bestille time i forkant når du vil ha utrettet noe, selv om enkelte ting kan ordnes «i farta» hos optikeren!

-Når det gjelder smittevern må vi presisere at det virkelig tas på alvor. Alle briller blir desinfisert både før og etter prøving, så alt skal være helt trygt for kundene, avslutter Anne Berit og Christian Torp, som ønsker alle kunder velkommen til ny forretning på Meieritråkket fra slutten av november.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK