Gå tilbake til nettstedet

Nille er klar for halloween

Tekst: Kari Isingrud

Nille på Smietorget har produkter både til hverdag og fest. Nå er butikken klar for skumlerier til halloween, kos til kjølige høstdager, og snart er juleproduktene på plass.

broken image

- Vi satser stort på halloween, sier butikkleder Renate Blekkerud, og forteller at her kan kunden finne både skremmende og mer familievennlige produkter.

Hun framhever også at butikken er et aktuelt sted å handle interiør. Varene er trendy og koster ikke skjorta. Renate kan fortelle at høsten er en svært travel tid. Vareutvalget fornyes stadig, slik at kundene alltid finner sesongaktuelle varer.

Kari Morka, senterleder på Smietorget, opplyser at Nille har hatt en veldig positiv utvikling. Omsetningen øker og øker. 

 

- Nille har fått et kulere sortiment med bedre kvalitet. Det liker kundene, mener hun.

broken image

Butikkleder Renate Blekkerud i Nille ønsker velkommen til handel til halloween.

Ny butikkleder

Renate er nyansatt og startet som butikkleder 1. august. Hun har solid erfaring fra butikkledelse i samme bransje. Renate er opptatt av at kundene møter blide og hjelpsomme ansatte, og forteller at alle må gjennom Nille-skolen som sikrer at service og varekunnskap er på topp.

Til slutt tipser Kari om å følge med på sosiale medier.

- Nille har blitt kjempeflinke til å markedsføre seg digitalt, sier hun, og mener det er mye inspirasjon å hente for den som vil pynte opp hjemme eller på hytta.