Gå tilbake til nettstedet

Azets er på flyttefot

Tekst og foto: Marit B. Skoglund

Azets har vokst seg ut av tidligere lokaler og er derfor på flyttefot. Men de flytter ikke langt, bare et par hundre meter. De nye lokalene ligger i Storgata i Gran sentrum. -Vi flytter til nye moderne, lyse og flotte lokaler på bakkeplan i Hidemgården, forteller avdelingsleder Kari Mette Raknerud Erstad. 

broken image

  

Kari Mette Raknerud Erstad i Azets nye lokaler, som begynner å ta form. 

 

Azets er et regnskapsfirma som har lang fartstid i Gran. Det startet allerede på slutten av 1980 tallet og har skiftet navn noen ganger under vegs. Vi har fortsatt ansatte som har vært med helt siden da, forteller Kari Mette. -Noe som betyr at vi har lang erfaring og bred kompetanse på alt innen regnskap, sier hun. 

De ansatte i Azets vil nå få et helt nytt åpent kontorlandskap i moderne lokaler. Det blir en ny måte å jobbe på for oss, men med møterom og telefonavlukker for lengre samtaler tror Kari Mette at det kommer til å gå fint. -Og ikke minst blir vi synlige, nå som vi flytter til Storgata, sier hun. Lokalene er totalrenovert fra klesbutikk, til kontorlandskap av huseier. Vi har fått ny tilpasset ventilasjon og varme i gulv. Det er lagt inn toaletter og et lite kjøkken. Lys og arbeidsstasjoner er nye og farger og overflater er samstemte og flotte.  

Det er 14 ansatte i Azets på Gran. -Vi har et utrolig godtarbeidsmiljø, og det fellesskapet gleder vi oss veldig til å komme tilbake til når vi kan flytte inn i nye lokaler, og endelig møtes igjen etter en veldig lang periode med hjemmekontor. Man savner det sosiale med matpauser og det faglige fellesskapet vi har sammen, bedyrer avdelingslederen, som også forteller at hun har en meget selvgående og kunnskapsrik stab. 

-Hvis alt går etter planen håper vi å kunne invitere nye ogeksisterende kunder innom på en kaffekopp i nye lokaler i løpet av August. Vi gleder oss enormt, hilser Kari Mette.