Gå tilbake til nettstedet

Garasjeporter som livsstil

Tekst og foto: Marit B. Skoglund

Per Arne Monsrud har drevet med montering av garasjeporter iover 34 år nå. Han driver bedriften sammen med kona Lisbeth, som er styreleder. - Så du kan si at Østlandet Portcenter as, er en familibedrift ja, nikker Per Arne. 

broken image

 Per Arne Monsrud i Østlandet Portcenter as. 

 

Han reiser rundt på store deler av Østlandet og monterergarasjeporter til privatpersoner. -Vi leverer kvalitetsporter fra Crawford, og kvalitet lønner seg, sier Per Arne. Haner 70 år, men han ser ingen grunn til å gi seg i arbeidslivet så lenge helsa holder. Han er glad for at hobbyen som han kaller dette, også er jobben hans.  - Så lenge jeg har arbeidsiveren og helsa i behold driver jeg på, sier han.  

Per Arne monterer garasjeporten din når det passer for deg. - Jeg må jo være fleksibel og stille opp når kunden har mulighet.  Portcenteret Østlandet as, ble startet i 2014, men han dreiv også med montering av garasjeporter i mange år før dette. En endring han ser erat det nå for tiden går mest i doble garasjeporter, og alle skal selvsagt ha garasjeportåpner. - Men vi leverer også enkle porter. Og de fleste ønsker jo å få garasjeport og åpner ferdig montert, og klart til bruk, sier han.  

Distriktet Per Arne betjener er stort. Han monterer i helegamle Oppland fylke, samt fra Elverum og ned til Kongsvinger i gamle Hedemark. Han monterer også i distriktet fra Hønefoss og opp til Geilo.

 -Så det blir noen kjørerturer i løpet av året, sier den blide garasjeportmontøren.  

Portcenteret Østlandet as, skreddersyr garasjeportløsningen for deg og kommer gjerne på gratis befaring. Ta kontakt på telefon 957 80 619 eller besøk vår hjemmeside på www.p-o.no sier Per Arne samtidig som han ønsker alle en riktig god sommer.