Gå tilbake til nettstedet

Belysning er en viktig del av interiøret

Tekst og foto: Marit B. Skoglund

Belysning er den siste prikken over i’en når det gjelder interiør. Og akkurat det vet de godt hos Hadeland Flis og Interiør. Der finner man et godt utvalg i både trendy og mer klassiske lamper av alle slag. De har flotte utstillinger i alle vinduene rundt butikken.

broken image

Daglig leder Anne Mette Sangnæs med flotte lamper hos Hadeland Flis og Interiør.

Daglig leder Anne Mette Sangnæs forteller at de hos Hadeland Flis og Interiør siden i fjor har merket en økt interesse for belysning. Hun tror det kan ha å gjøre med at folk generelt har vært mer hjemme dette året og har oppdaget at de savner en lampe eller to i huset. Samt at lyspunkter skaper lunhet og trivsel i interiøret.

Hadeland Flis og Interiør selger lamper fra det nederlandske merket Light and Living. Dette er kvalitetslamper, og Anne Mette forteller at lampeskjermene er håndsydde. -Du finner ikke disse lampene andre steder på Hadeland, sier hun. Dessuten kan man bestille de skjermene man ønsker til en lampe, slik at man kan tilpasse lampa til sitt personlige miljø eller interiør.

Anne Mette presiserer også at de har lamper i ulike stilarter og materialer. Her spenner det fra hønsenetting til glass og beiset treverk. På denne måten kan alle finne noe som passer til sitt hjem, hytte eller arbeidsplass. Du finner både stålamper, taklamper, lampetter, bordlamper, leselamper og mer til, hos Hadeland Flis og Interiør. -Du kan også få låne med deg den aktuelle lampa hjem for å prøve om den passer. Vi er opptatt av fornøyde kunder og dette er et tilbud vi kan gi her på bygda, legger Anne Mette til.

Ellers har Hadeland Flis og Interiør et meget godt utvalg i fliser, armatur og tilbehør, samt at de også selger kjøkkeninredning og skyvedørsgarderober. Interiørdesigner Sigrid Hohle Bjønness er også tilknyttet butikken, hvor hun hjelper folk med farger, interiør og stil til boligen, for de som ønsker litt profesjonell bistand på dette området.