Gå tilbake til nettstedet

Cimperial, den hyggelige kinesiske restauranten i Coop-bygget

Tekst og foto: Marit B. Skoglund

Et hyggelig spisested finner man i Coop-bygget, langt syd i Gran. Her ligger nemlig den asiatiske restauranten Cimperial. Her kan du få både klassisk kinesisk mat, sushi og en god biff.

broken image

Velkommen inn til oss, sier daglig leder Yunxiang Cuo hos Cimperial.

Daglig leder Yunxiang Cuo forteller at du nå kan spise inne i restauranten, men at de også leverer Take Away om du ønsker det. Han sier at det faktisk er flest kunder som ringer inn en bestilling og kommer og henter maten selv i restauranten. Dette har tatt seg merkbart opp siden sommeren 2020.

Noe av det som har blitt veldig populært å hente som Take Away, er Sushi, forteller han. Sushien de serverer lages etter oppskrifter fra Japan, og de ansatte hos Cimperial har fått opplæring i Sushi kunsten hos en Japansk kokk i Oslo. Det er tre år siden de startet å servere Sushi. Og det blir stadig mer etterspørsel etter dette.

 

-Året 2020 har vært et merkelig år, hvor smittevernregler har blitt en del av hverdagen. Hos Cimperial kan du være trygg på at alle lover og regler følges og at dette er en trygg restaurant å spise på. 

 

-Vi desinfiserer bord og stoler mellom hver kunde og registrerer hvem som er innenfor dørene her og vi har selvsagt håndsprit stående rett innenfor døra, sier Cuo.

Med dette håper han og de andre ansatte å se både kjente og nye fjes i restauranten. Vi har mye godt på menyen, så her finnes noe for enhver smak. Velkommen til et godt måltid hos Cimperial.