Gå tilbake til nettstedet

Hadelandsbakeriet i drift igjen

Tekst og foto: Marit B Skoglund

Endelig har Hadelandsbakeriet igjen åpnet dørene. Både kundene og de tre innehaverne Karolina Weisbrodt, Artur Kabat og Adam Sjøberg er glade for dette. Det har vært godt besøk i bakeriet siden åpningsdagen 23. Januar, både av stamkunder fra tidligere, og nye kunder. Eiertrioen synes de har blitt tatt fantastisk godt imot.

broken image

Karolina Weisbrodt serverer godbiter i Hadelandsbakeriet.

Hadelandsbakeriet vil først og fremst bake tradisjonelle norske bakverk, men kanskje vil de gi noe en liten Polsk vri. I kakedisken kan du allerede finne noen nydelige varianter av bakverk, som de har tatt med oppskrifter til fra hjemlandet.

Ellers er det surdeigsbrød de ønsker å satse mye på. Dette er noe de vil gjøre til sin spesialitet. Det er brød som er bakt uten noen kunstige tilsetninger. Et rent, sunt, godt og enkelt brød, som passer like godt til matpakka, som til tilbehør ved en suppetallerken.

Kaker til ulike anledninger kan igjen bestilles fra Hadelandsbakeriet. Dette kan enten gjøres ved å stikke innom bakeriet og bestille over disk, eller man kan ringe telefonnummer 925 27 859 for å bestille der. Du kan bestille de tradisjonelle norske kakene som Marsipankake og Kringle, eller du kan be om å få en spesialitet, og de anbefaler gjerne noe til deg.

De tre eierne ønsker å ha en dialog med kundene om hva som faller i smak og om hva kundene eventuelt ønsker at de skal ta inn i sortimentet sitt. De setter med andre ord pris på tilbakemeldinger.

 

Karolina koser seg på jobb med å servere godbiter og brød til Hadelendingene og ønsker alle velkommen innom Hadelandsbakeriet i Storgata.