Gå tilbake til nettstedet

Birgitt serverer quiz under Potetfestivalen

Tekst: GHH Foto: Privat

Helt siden vi åpnet her har vi tenkt at quiz er et av tilbudene vi ønsker å tilby gjestene våre. Nå sparker vi i gang under Potetfestivalen, sier Birgitt Stene.

broken image

Fredagen under Potetfestivalen kan du trimme quiz-muskelen i hyggelig lag sammen med andre hos Mjølbua spiseri..

Daglig leder Birgitt Stene opplever at mange har etterlyst et quiztilbud i Gran, og hva passer vel bedre enn at de serverer dette tilbudet selv til både gamle og nye gjester.

- Dersom dette slår an, så kan det godt hende at det blir flere quizkvelder i løpet av høsten, sier den daglig lederen hos spisestedet som åpnet dørene 11. juni i lokalene til det gamle Hadelandsbakeriet i Storgata.

Håvard Krågsrud blir quizmaster denne kvelden, og han lover varierte spørsmål med akkurat passe vanskelighetsgrad.

- Du trenger ikke være quizekspert for å delta her. Det viktigste er egentlig at folk får en hyggelig kveld sammen. Det er jeg helt sikker på at vi skal få til, sier han.

Det blir maks seks personer pr. lag, og folk kan melde seg på enten ved å sende en melding til Mjølbua på Facebook eller ved å komme innom spisestedet.

Det er også mulig å komme i døra den aktuelle kvelden, men da kan man risikere at det ikke er flere ledige bord igjen. Quizen starter klokka 19.