Gå tilbake til nettstedet

BLI MER KJENT MED …………….

Irene Bamer, utikksjef hos KappAhl på Smietorget.

Tekst: Anne Lise Skjaker

broken image

Navn: Irene Bamber

Bosted: Jaren

1)Hvordan havnet du som butikksjef hos KappAhl?

Mitt møte med KappAhl var ganske tilfeldig. Etter å ha vært hjemme med sønnen min et år, ville jeg prøve å få jobb i nærmiljøet. Jeg gikk innom KappAhl på Gran og spurte om praksisplass. Det fikk jeg, og deretter har jeg gått gradene og blitt her!

 

2)Hva liker du helst å holde på med når du ikke er på jobb?

Det beste er å tilbringe tid sammen med sønnen min og vennene våre. Både sønnen min og jeg er glad i å se på film, så vi er ofte på kino. Vi er også mye utendørs, så nå er det aking og skøyter som står for tur!

 

3)Hvilke egenskaper setter du mest pris på hos dine venner?

Jeg synes det er viktig å kunne snakke om alt og ingenting med mine venner. Det er godt å bare være sammen og gjerne le en masse!

 

4) Hva klarer du deg ikke uten?

Marius, sønnen min, selvfølgelig, og i tillegg dyr. Jeg kunne hatt huset fullt! Er opptatt av dyrevelferd, også, - at alle dyr skal ha det bra.

 

5) Hvilke verdier synes du det er viktigst å overføre til barna dine?

For meg er det viktig å formidle at alle mennesker er like mye verdt.

 

6) Hva betyr Hadeland for deg?

Hadeland betyr for meg en spennende og morsom jobb, hvor jeg har vært så heldig å bli kjent med mange fine hadelendinger. Dessuten er Hadeland et fantastisk fint sted å bo. Området har et utrolig kulturlandskap, som jeg er blitt veldig glad i.

 

Det er også fint med nærheten til Oslo, hvor vi tilbringer en del tid med familie og venner.