Gå tilbake til nettstedet

Februarvær gir begrensninger og muligheter

· Leder

Været er ofte det store samtaleemne når nordmenn samles. Ingen er så opptatt av været som nordmenn. Kanskje fordi vi har så mye av det, og kanskje er litt sulteforet på det gode været.

Så langt i vinter kan vi vel si at vi har hatt mye å snakke om. Den flotte vinterstemningen har uteblitt. Vi har hatt lite snø, mye regn, tidvis sol og varmt, for ikke å snakke om veldig glatte veger.

Skiene er det et fåtall som har benyttet seg av, så sant man ikke har tatt turen opp i høyden. For det er ikke så lett å tenke på snø og ski når det er grønn plen utenfor døra. I noen butikker er mangel på vinter en utfordring. Flere sitter inne med vintervarer som de antagelig ikke får solgt i år. For andre bransjer gir den milde vinteren store muligheter. De har kanskje kunder som kan starte opp arbeid nå som de vanligvis ikke gjør før i mars/april. Så været har mer å si enn vi aner.

Til helgen starter vinterferien, og i Gran er vi

heldige som har en skøytebane med kjøleanlegg

midt i sentrum.

broken image

Til helgen starter vinterferien, og i Gran er vi heldige som har en skøytebane med kjøleanlegg midt i sentrum. Isen blir ikke påvirket av den milde vinteren og banen har vært godt besøkt både på dag- og kveldstid siden den åpnet. Åpningstider er hver dag kl. 9-21. Førstkommende lørdag blir det litt ekstra moro på isen. Vi får besøk av Gjøvik Kunstløpklubb som vil ha noen korte oppvisninger og deretter blir det skøytedisco med Rune Larsen. Alt er selvfølgelig gratis.

broken image

Torsdag til lørdag kan du også delta i morsomme tippekonkurranser i mange av våre butikker. Det er også her gratis å delta og mulighet til å vinne mange flotte premier. Det trekkes en vinner i hver butikk som kunngjøres mandag 24/2. Under kan du se hvilke butikker som deltar.

Vennlig hilsen

 

Kari Framstad Lokrheim

Daglig leder

Gran Handel og Håndverk

broken image