Gå tilbake til nettstedet

GULBRANDSEN & OLIMB AS MED SPENNENDE OPPDRAG

Tekst: Anne Lise Skjaker

Firmaet ble startet i 1997 av Arild Gulbrandsen og Jan Olimb. Fra å være kun to gründere, har elektroinstallasjonsfirmaet nå 50 personer på lønningslista, og oppdrag mangler de heller ikke. Kanskje noe av årsaken til dette er at de har noen grunnverdier som de prøver å etterleve: Riktig kvalitet, avtalt leveringstid og konkurransedyktig pris.

broken image

Sagparken på Harestua er et stort, lokalt prosjekt, der Gulbrandsen & Olimb har elektroentrepreisen. Arild Gulbrandsen (under) forteller om travle tider i bransjen.

broken image

Firmaet er lokalisert sentralt på Tveita i Oslo, og har i tillegg avdelingskontor i Mohagen på Jaren. Firmaet favner både prosjektering, installering og dokumentering av komplette elektriske anlegg både for svakstrøm og lavspenningsanlegg, samt serviceavtaler. Dessuten disponerer de flere velutstyrte servicebiler, moderne utstyr og spesialverktøy for å gjøre oppdragene både effektivt og kvalitetsmessig godt.

Av lokale store prosjekter de er involvert i nå, er Sagparken på Harestua. Der er byggetrinn 1 godt i gang, og firmaet har elektroentreprisen for hele prosjektet. Arild Gulbrandsen forteller at 32 nye, flotte leiligheter skal stå innflyttingsklare i august neste år. Prosjektet innbefatter også næring, bl.a. en Rema-butikk, en blomsterforretning, en kafé og flere kontorlokaler.

Firmaet har rammekontrakt med Oslo kommune omsorgsbygg, med service på ca. 800 barnehager, samt at de utfører montering av spesialbelysning i gigantprosjektet SNØ på Lørenskog. Dette skal bli en rå helårsarena for alle som elsker å være aktive på snø, ikke bare for proffe og treningsivrige. Den åpner også i 2020, så det er mange baller i lufta for tida, sier Arild Gulbrandsen i elektrofirmaet Gulbrandsen & Olimb til vår avis.