Gå tilbake til nettstedet

BLOMSTERHANDLEREN STARTER OPP NY AVDELING

Tekst: Marit B. Skoglund Foto: Blomsterhandleren

Blomsterhandleren starter i Oktober opp en ny avdeling på Harestua. Der flytter de inn i splitter nye lokaler i Sagparken. Noe de gleder seg veldig til. Eier Tina Martinsen blir å finne hovedsakelig på Gran, mens Kristine Thorstensen styrer butikken på Harestua. -Da har vi en avdeling på hver side av bommen på Rv 4, og det tror jeg blir bra, sier Tina.

broken image

Kristine Thorstensen til venstre og Tina Marthinsen.

Dekorasjoner og buketter

Tina forteller at mange tror det er dyrt å få bundet en bukett, eller satt opp en dekorasjon til en anledning.

-Det er en myte, for vi tar ikke betalt for den tjenesten. Vi er opptatt av god gammeldags service og tar oss ikke betalt for oppsetting eller innpakking. Dessuten er vi opptatt av å bruke hele råvaren når vi binder blomster. Det blir litt som med en kokk, han kaster heller ikke mat, sier hun.

Når det gjelder pris, er det også sånn at man kan komme med et budsjett til Blomsterhandleren og få laget buketter og dekorasjoner som passer akkurat din lommebok. De finner den mest kostnadseffektive løsningen og kan for eksempel kutte ned blomster i potte, istedenfor å kun bruke avskårne blomster. På denne måten kan alle få en fin dekorasjon som passer for deres budsjett.

Ta med servietten

Blomsterhandleren er også med på laget i forhold til farger og tema.

-Ta med servietten du skal bruke, så lager vi buketter og dekorasjoner som passer i farge og stil. Vi er en faghandel og har ansatte med mester og fagbrev, og er gode på det vi driver med, så man kan være sikker på å få et godt resultat og produkt fra oss, sier Tina.

broken image

Nydelig sammensatt bukett fra Blomsterhandleren.

Utleie av utstyr

Hos Blomsterhandleren kan du også leie utstyr til større eller mindre lag. De har vaser, flaskepynt, skåler til dekorasjoner med mer. – Det blir nok rimeligere og mer miljøvennlig å leie sånt av oss, enn å måtte kjøpe mange like ting, som man ikke bruker igjen, sier Tina.

 

Uavhengig av kjede

Blomsterhandleren er en uavhengig butikk. Tina er ikke avhengig av å gjøre som alle andre i en kjede. 

 

-Det gjør at jeg kan kjøpe inn ting og tilbehør du ikke finner hos alle andre. Akkurat det er viktig for oss, sier hun. Nå gleder hun seg til å motta masse nye varer i løpet av de neste ukene.

 

 -At vi er uavhengige av kjede, betyr også at jeg kan ta inn varer fra hvilket gartneri jeg vil. Nå som vi får to avdelinger betyr det også at jeg kan kjøpe inn i litt større kvanta og dermed få bedre pris som kommer kundene til gode, sier Tina.

 

Bevisste kunder

Tina vil også takke kundene, som er innom butikken. Hun har inntrykk av at folk på bygda har blitt mer bevisste på å handle lokalt. Noe hun setter veldig stor pris på. Tusen takk, sier hun og ønsker alle velkommen innom for en hyggelig handel.