Gå tilbake til nettstedet

Coca-Cola Christmas Caravan kommer til Spar Gran søndag 19.desember

Tekst: Kari Isingrud

Det blir julemagi og amerikansk julestemning med «Christmas Caravan» og rødkledd julenisse når Coca-Cola besøker Gran 19.desember.  

broken image

Stian Thørner Holm Miland, salgskonsulent for Coca-Cola, selveste julenissen, og Roy Morten Lereng, butikksjef hos Spar Gran på Smietorget, har sørget for at Coca-Colas juletrailer kommer til Gran. 

 

- Mange husker den lysende traileren fra Coca-Colas julereklame fra 1995, og det har blitt en populær tradisjon at den besøker norske byer og tettsteder, sier Stian Thørner Holm Miland, salgskonsulent for Coca-Cola. Han lover at juletraileren skal lyse opp førjulsmørket, akkurat som i reklamefilmen. 

I år dobler Coca-Cola kapasiteten og sender to identiske trailere ut på veien. De startet førjulsturneen 26. november, den ene i Tromsø, den andre i Trondheim, og kommer til å besøke over femti steder fram mot jul. 

Roy Morten Lereng, butikksjef hos Spar Gran på Smietorget ville gjerne ha besøk av traileren og Stian var ikke vanskelig å be.  

- Coca-Cola og Spar Gran har et meget godt samarbeid hele året, og da var det helt naturlig for meg å gjøre mitt ytterste for å få traileren og nissen til Gran, sier han.  

Stor aktivitet i hele Gran 

Det er juletraileren som blir hovedattraksjonen den 19.desember. Den er på plass fra klokka 12 – 17. Coca-Cola vil skape julestemning med bålpanne, juletrær, musikk, konkurranser og koselige aktiviteter. Det rigges til en egen bod som skal visualisere et julepyntet hjem, med dekket bord og et innbydende julemåltid. Her kan familier ta et koselig familiebilde rundt julebordet. 

Selveste hovedpersonen, julenissen, kommer selvfølgelig, og vil gjerne hilse på alle som kommer innom. 

- Dette er den ekte julenissen med rød drakt og langt hvitt skjegg, slik Coca-Colas har fremstilt han, sier Stian. Vi ønsker at folk skal ta julemagien tilbake, legger han til, og han håper at mange tar turen til Gran denne søndagen. 

Roy Morten kan fortelle at det bli flere aktiviteter og mer moro i Gran. Det blir skøytedisko og gratis utlån av skøyter på isbanen, konserter, servering, juleboder og søndagsåpne butikker med gode juletilbud. Disse arrangementene er i regi av Gran Handel og Håndverk.  

Gedigen nissepose fra Spar Gran 

Spar Gran vil ha knalltilbud på smågodt, flere gode tilbud i butikken på Smietorget hele helga. Roy Morten har dessuten fått med seg en rekke av sine største leverandører og skal lage en gedigen nissepose med godteri, bakevarer, mat, ost og andre godsaker.  

- De som kler seg ut som nisseunger får posa av nissemor og hennes småalver, sier Roy Morten, men han understreker at a nissemor deler ut bare så lenge ryggen holder. 

Han mener juletraileren er en begivenhet like stor som sommertoget,og nå forbereder han seg på storinnrykk av folk. 

- Det blir en stor dag. Jeg er ikke kvial - det var 10-15000 mennesker i sentrum på sommertoget. Vi må ha trua på at dette blir like stort. Vi leker ikke, sier han til slutt og ler. 

broken image