Gå tilbake til nettstedet

 

COMEBACKPÅ GRANSTUNET! 

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker 

Navnet forplikter, heter det, og i dette tilfelle er det butikken Comeback vi snakker om. Butikken med det artige navnet åpnet på Smietorget våren 1991, med Knut Linstad som eier og driver. 1. september i år åpnet Knut Linstads sønn, Mikal, den «nye» Comeback-butikken i 2. etg. på Granstunet. Fra før driver han klesbutikken Linstad i Storgata og er 4. generasjon Linstad i konfeksjonsbransjen i Gran sentrum! 

broken image

Det var travelt da Comeback åpnet på Granstunet! Ekspiditør Linn Nybakke viser her kunde Mona Bråthen noe av de lekre plaggene som ble tilbudt på åpningsdagen.

Mikal Linstad syntes navnet på butikken var fengende og fortjente å gjøre comeback, rett og slett, og det faktum at både åpningsdagen og påfølgende dager har vært en stor suksess, gjør at han fortsatt har stor tro på konseptet.  

-Det er et stort marked for klær i vårt område innen segmentet dame/jente som Comeback
satser på, og vi fører merkevarer fra de beste og mest populære klesleverandørene, sier han, og nevner Vila, Vera Moda og Selected som eksempler. Alle er tidlig ute med nye trender og leverer kvalitetsvarer.  Spesielt Vila har et bredt segment somvirkelig har slått an i markedet. Når vi så legger til at smykker og assesoirer fra Dark Department har fått god plass i butikken, er det grunn til å tro at de 140 m2 på Granstunet vil bli godt besøkt av både mor og datter, for å si det slik. - Både klær og tilbehør er kjent for gode priser, sier Linstad. 

Linstad forteller at tre nye medarbeidere er ansatt for å bistå kundene i den «nye» butikken, og flere vil det antagelig bli.  For Comeback satser knallhardt for at kundene skal få en god opplevelse, slik at de kommer tilbake til den nyåpnede butikken på Granstunet!