Gå tilbake til nettstedet

Feststemning hos Traktøren 

Tekst: Kari Isingrud 

Traktøren på Smietorget har 10-årsjubileum, og feirer medgaver og andre overraskelser til kundene. Under potetfestivalen blir det ekstra liv og røre i butikken. 

broken image

Traktøren har vært 10 år på Smietorget. Det må feires!
Fra venstre: May-Synnøve Fredrikstad, Gry Lønhaug og Jenny B Hagaseth. Foto: Fotograf BT Stokke AS

- Det blir konkurranser med flotte premier hver dag, forteller Gry Lønhaug, butikksjef hos Traktøren. På torsdag 15. september skal Linn Werner fra Harestua kokkelere i butikken. Da deler vi også ut goodiebags med både godsaker, bordpynt og andre smågaver til de femti første kundene, sier
Gry.

Hun oppfordrer folk til å komme og bli inspirert av Linn, som framsnakker sunn og god mat under slagordet Mer enn spisbart. Hun er gründer med suksess på Instagram, med over 20.000 følgere.

broken image

Linn Werner er ergoterapeut som gjennom Mer enn spisbartprofilerer helse, og sunn og god mat.
Foto: Mer enn spisbart 

Spesialist på gaver og kjøkkenutstyr 

Traktøren åpnet butikken på Smietorget i 2012 og kan se tilbake på ti spennende år. 

- Traktøren er først og fremst en kjøkkenutstyrsbutikk. Der er vi spesialister, sier Gry. Butikken har gode merkevarer, både i middels og høyere prisklasse. Hun har erfart at folk på Hadeland er prisbevisste, og at det er viktig å ha varer med god kvalitet og design, uten at prisen skremmer.  

Traktøren har også et stort utvalg av gaver og varer til interiør og kakepynting. Butikkens egen kakeprinter blir mye brukt. Den står klar til å printe ut kakebilder, så kundens hjemmebakte kake får det personlige preget som har blitt så populært.  

Lokaltilpasset vareutvalg 

- Vi legger stor vekt på lokal tilpasning, forteller Gry. Hun synes det er både gøy og interessant å jobbe i butikken nettopp fordi kundene er forskjellige, og fordi hun selv i stor grad kan velge ut varer som passer til folk som handler her. Det er ikke alltid mulig i en kjedebutikk. 

- Utenbygds folk bemerker ofte at vi har en interessant og spennende butikk, sier Gry, og tror det skyldes et litt annerledes vareutvalg.