Gå tilbake til nettstedet

CRAWFORD HOLDER STAND I MARKEDET

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

-Crawford har beholdt sin posisjon i markedet i de 33 årene jeg har vært forhandler, og det skyldes først og fremst at kvaliteten er den samme gode som den alltid har vært, sier Per Arne Monsrud. Det begynte med at han kjøpte et par porter fra Crawford til privat bruk, og et par år etter var han firmaets forhandler på Hadeland!

broken image

Til å begynne med var det en deltidsjobb, og den travleste tida var fra august til desember. Men fra 2013 har Monsrud vært fulltidsbeskjeftiget som forhandler av Crawford. Han har et stort distrikt å betjene, og det blir en del reising gjennom året, forteller han. Hele Oppland, samt deler av Hedmark og Buskerud har besøk av den blide selgeren fra Hadeland, og han har også oppdrag i Møre og Romsdal. Som om ikke det var nok, bistår han innimellom med sine kunnskaper om porter også i Trøndelag.

Crawford satser i første rekke på privatmarkedet, men Monsrud leverer også industriporter og foldedører fra det tyske firmaet Teckentrup. Så det er ingen overdrivelse at Monsrud dekker hele markedet for porter i de nevnte områder.

-Salget går jevnt og trutt, og for de som ennå ikke har stiftet bekjentskap med porter fra Crawford og Teckentrup, kan komme innom min stand under Potetfestivalen. Der vil jeg ha med seksjonsprøver av porter og rulleporter, og du er velkommen til en hyggelig og uforpliktende prat, sier Per Arne Monsrud.