Gå tilbake til nettstedet

FREDAGENS FESTIVALPROGRAM

Tekst: Anne Lise Skjaker

Når det gjelder fredagens program er det mye å berette. Først og fremst må vi nevne Bondens Marked, som også i år blir å finne med sine salgsboder i Storgata. Utstillingen av traktorer og gammel redskap fortsetter, og det gjør også kafeen på Meieritråkket. Bygdekvinnene er også på plass og baker lefser og serverer potetprodukter.

broken image

Roar Tessem drar i gang motorsaga på torget. Registrer deg og vinn skulpturen!

Kl. 12 og kl. 13 vil det bli musikk og dans på hhv. Gran Torg og Meieritråkket. Det er Bare 1 som underholder begge steder, og bak navnet skjuler entertaineren Geir Jørgen Stavheim seg. Gran seniordans viser noe av sitt repertoar kl. 13:30 på torget.

Det blir også motorsagkunst på torget, da Roar Tessem vil komme på besøk og lage figurer i tre med motorsaga si denne dagen. Dersom du registrerer deg ved frammøtet på torget, kan du vinne treskulpturen han lager.

broken image

Gran seniordans svinger seg på torget kl. 13:30.

For den yngre garde er bjørnen Bjørnis å treffe på Varig Hadeland Forsikrings stand i Storgata mellom kl. 15 og 17, dessuten åpner Thomas Tivoli kl. 14 og holder på til kl. 22.

Et artig innslag som vakte begeistring ifjor er kåringen av en hadelandsmester i potetskrelling. Også i år avholdes konkurransen, og den som vinner vil også kvalifisere seg til NM på Hamar i september. Møt fram på Meieritråkket og hei på alle som deltar i mesterskapet kl. 16:45. I etterkant av arrangementet vil Hadeland Swingklubb være på plass og danse bygdeswing.

broken image

Humorgalla i Festivalteltet fra kl. 19:00.

Festivalteltet åpner dørene kl. 19.00, og en time senere er alt klart for Humorgalla. Noen av våre beste standup-utøvere, nemlig Terje Sporsem, Nils-Ingar Aadne, Jørgen Ep, Viggo Venn og Morten Grønes, vil ha hver sine innslag, og vi tipper at det blir mye god latter i teltet denne kvelden. Alle komikerne er garvede i faget, og mange har sikkert sett dem på Latter og andre scener i Oslo-området. Men de er flinke til å fornye seg, så vi antar at det er mange poeng som ennå ikke har nådd hadelandske ører. Så avsett kvelden til å trimme lattermusklene, det forlenger livet!

Hele dagen finner du stands i hopetall i Storgata, og forretningene her har åpent til kl. 19. På sentrene stenges dørene først kl. 20.