Gå tilbake til nettstedet

VÆR FORBEREDT PÅ VINTEREN – KJØP SNØFRESER!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Hos Gran Jern og Hage er det full beredskap med tanke på kommende vinter. Under Potetfestivalen vil de ha stand i Storgata og vise fram et bredt spekter av snøfresere fra Ariens, verdens største snøfreserprodusent. - Ariens er et familieeid amerikansk selskap som ble stiftet på 1930-tallet og startet produksjon av snøfresere så tidlig som i 1960, forteller innehaver Erland Langedrag i butikken i Gran.

broken image

Ariens snøfreser er tingen når vinteren setter inn med kraftige snøfall, sier fra venstre Bjarne Nesholen og Erland Langedrag i Gran Jern og Hage, og André Solgren Nilsen, distriktssjef for Ariens Region Østland.

-Vi fører modeller i alle størrelser og prisklasser, så du vil kunne finne en freser som passer til akkurat ditt bruksområde, enten du sverger til hjul- eller beltedrift. De kan leveres med hydrostatdrift eller standardgir, og for de som er plaget med kalde fingre, er det en kuriositet å kunne nevne at de fleste modellene har oppvarmede håndtak!

Landbruk og Verktøy er autorisert forhandler for Ariens og har et velutstyrt delelager og dyktige folk på sitt verksted. Langedrag bedyrer at Ariens-freserne er robuste maskiner med solide stålkonstruksjoner, som passer for et røft, nordisk klima.

Distriktssjef for Ariens i Region Østland, André Solgren Nilsen, vil være til stede på butikkens stand under Potetfestivalen, og han ønsker å presisere at Ariens sine maskiner har hele tre års garanti, og der er ingen over og ingen ved siden, sier han.

broken image

- Kom innom vår stand under Potetfestivalen og kjøp miljøvennlig drivstoff! sier Bjarne Nesholen.

Karene vil også slå et slag for miljøvennlig drivstoff under årets festival. Aspen miljøbensin, dvs. bensin renset for miljøskadelige stoffer, går til både 2- og 4-taktsmotorer, og det får du også kjøpt på butikkens stand under Potetfestivalen i år.

-Vi håper mange vil komme innom og se på våre kvalitetsfresere, som gjør deg godt rustet til en snørik vinter! sier karene i Gran Jern og Hage på Gran.