Gå tilbake til nettstedet

- Den beste husleverandøren fant vi lokalt!

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Ny Bolig Hadeland

Uttalelsen kommer fra nyslått huseier Henrik Slette Lundgård, som sammen med samboeren er svært fornøyd med at de valgte Ny Bolig Hadeland da de skulle sette opp egen bolig. - Takket være dette byggefirmaet, kunne vi flytte inn i drømmehuset vårt før jul! forteller Henrik.

broken image

Det unge paret hadde leilighet, men drømte om enebolig. De reiste rundt for å finne en egnet tomt og fant drømmetomta i Lauvlia. Neste skritt var å bestemme hustype. Huskataloger ble gjennomlest og priser sjekket både i inn- og utland. De valgte først en svensk boligleverandør.

- Vi fant imidlertid ut at vi ønsket noen tilpasninger i 1. etasje og gjerne ferdigstille 2. etasje selv, bl.a. for å spare penger. Dette viste seg å bli vanskelig for den svenske leverandøren.

Så kom de i kontakt med Ny Bolig Hadeland, som kjenner Lauvlia byggefelt bedre enn de fleste. De ønsket å hjelpe det unge paret med å oppfylle boligdrømmen. Etter en prat viste det seg at firmaet kunne levere samme type bolig med de tilpasningene de ønsket seg.

- Vi sparte 200.000 kr på å skifte leverandør, og Ny Bolig Hadeland har gjennom hele byggeperioden hatt tett og god dialog med oss. Vi har fått akkurat den boligen vi ønsket oss, og jeg anbefaler gjerne Ny Bolig Hadeland til andre som går med byggeplaner, sier Henrik Slette Lundgård.