Gå tilbake til nettstedet

DEN MEST INKLUDERENDE AKTØR INNEN TRENING OG HELSE!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Overskriften er målet for kjeden som TT (tidligere Toten Treningssenter) ble en del av i
vår. Navnet er MOVA, og består av over 70 treningsstudioer spredt over hele Sør- og Vest-Norge. – Vi skal fortsatt ha søkelys på trening og trivsel for alle medlemmer og motivere folk til å leve et aktivt og sunt liv, sier senterleder Gunn Sørli på MOVA Gran.

broken image

 

Senteret sør i Gran har sin styrke i et rikt utvalg gruppetimer. Her er ca. 15 instruktører
i aksjon med folk som ønsker f.eks. sykkeltimer, slyngetimer, boksetrim, dans, yoga eller de ønsker å være med i «Sprek og voksen»-gruppa.

Sistnevnte er kanskje den mest sosiale av gruppene, siden de har mange fellesaktiviteter før eller etter trening, sier Gunn, som forteller at medlemmene på senteret har en god aldersmessig fordeling og består av treningsglade personer mellom 14 og 90 år! Senteret har også fysioterapeuter, naprapater, kiropraktor og ernæringsterapeut vegg i vegg, så det er kort vei til behandling av «vondter», om du skulle ha behov for det.

Noen foretrekker å trene hvor de vil, og da kommer begrepet «online-trening» inn i bildet. Som medlem logger du deg inn pådin PC eller TV, hjemme eller på hytta, og bruker treningsvideoer der du er!

-Velkommen til oss og til helsebringende trening! sier senterleder Gunn Sørli. På bildet er hun sammen med Bjørn Erik og Christoffer Bredesen fra Jevnaker, far og sønn som trener sammen på senteret rett som det er.