Gå tilbake til nettstedet

SANNER HOTELL FÅR NY BANKETTSAL

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Med 65 velutstyrte rom med historisk sus i veggene og et kjøkken som gjennom årene har
høstet stor anerkjennelse, er Sanner Hotell på Granavollen et navn som klinger
godt i alle gjesters ører. Hotellet ligger i et område som har fått betegnelsen
Hadelands indrefilet og har også et vertskap som hele tiden søker forbedringer
av alt fra romstandard til matmenyer. Samtidig skal tradisjoner tas vare på, siden
hotelldirektør Lars Næss er 4. generasjon som har sitt daglige virke på stedet!

broken image

 

Kari Næss, vertinne på hotellet og gift med Lars, forteller at de i flere år har følt et behov for en egen bankettsal. Etter påbygging som glir utmerket inn i eksisterende bygningsmasse, blir drømmen nå til virkelighet. Og vi kan skrive under på at dette er en sal som er et hotell i særklasse verdig!

Duse gråfarger med matchende tapet iinnrammede felt og store vinduer som slipper inn mye lys, gjør dette til en sal der du føler høytid! Det totale arealetpå 240 kvm kan deles opp i tre enheter ved hjelp av foldedører, og romnavnene har også en kongelig aura over seg: Haakon, Olav og Harald!

 

– Vi har forsøkt å gi salen et klassiskuttrykk, men med det mest moderne av teknisk utstyr som lyd, bilde, lys og luft, sier Kari, som sammen med Lars kan glede seg over et meget godt driftsår
etter at pandemien slapp taket.

-Vi satser mye på kurs og konferanser, men siden bankettsalen har egen inngang, kan vi
avholde brylluper, dagmøter, minnestunder eller messer her, helt atskilt fra disse. Vi er veldig fornøyde med resultatet, og berømmer Vigga Bygg og alle underentreprenører for godt
utført håndverk! sier Kari Næss.