返回網站

DNB EIENDOM FORSTERKER STABEN

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Inviso

Tina Ulseth Myrvang i DnB Eiendom kan så langt oppsummere året som veldig godt, sett fra meglernes ståsted. - Vi har opplevd et balansert boligmarked, der eiendommer har blitt omsatt forholdsvis raskt og til forventede, riktige priser, sier avdelingssjefen, som opplever at det nå etter ferien er blitt flere på visning og noe raskere boligomsetning.

broken image

Tina Ulseth Myrvang. Daglig leder / Fagansvarlig, Nittedal og Hadeland.

-Vi antar at høsten vil bli en tid med stor aktivitet, og vi tror den moderate prisveksten vil vare ved, sier hun, og oppfordrer alle som planlegger å selge bolig til å ta tidlig kontakt med megler for å få gode tips og praktiske råd i forkant av salget.

broken image

Ida Therese Haveland. Eiendomsmeglerfullmektig.

En ny medarbeider er ansatt i DnBs meglerteam på Gran. Navnet er Ida Haveland, og hun bor på Jevnaker. Dermed er det fire meglere som kan bistå boligkundene gjennom året. Haveland har jobbet som medhjelper på avdelingen de siste månedene. Før dette var hun ansatt som medhjelper på DNB Eiendom avd. Hønefoss i nesten to år.

broken image

Simen Lokrheim. Eiendomsmegler.

-Vi er i dialog om nye byggeprosjekter både i Gran og Lunner, og vi har en dyktig prosjektavdeling på Lillestrøm som samarbeider med våre eiendomsavdelinger i Nittedal og på Gran, forteller Ulseth Myrvang. - Prosjektavdelingen vår tilbyr skreddersydde markedsanalyser og andre nyttige verktøy til deg som planlegger å selge boligen din, sier hun.

broken image

Trine Skattum Rikoll. Eiendomsmegler / Fagansvarlig.

De ansatte på DnBs Eiendomsavdeling ser fram til Potetfestivalen, der de vil ha bemannet stand ute i Storgata. De håper at de som besøker Gran disse dagene vil komme innom deres stand for en uforpliktende prat. -Velkommen skal du være! sier Tina Ulseth Myrvang.