Gå tilbake til nettstedet

DNB EIENDOM ØKER STADIG MARKEDSANDELEN

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Tina Ulseth Myrvang, Trine Skattum Rikoll og Simen Lokrheim i DNB Eiendom Hadeland smiler bredt om dagen. De har økt markedsandelen for første tertial med 7% fra i fjor, og det med èn medarbeider mindre. Nå viser meglerrapportene at selskapet har 41% markedsandel på Hadeland.

broken image

Tre engasjerte meglere hos DNB Eiendom, : Fra v. Simen Lokrheim, Trine Skattum Rikoll og Tina Ulseth Myrvang.

- Vi har vært spente på tallene etter at vår megler Sindre Backe sluttet, men det viser seg at vi har klart å ta et skikkelig jafs av markedsandelen igjen! sier de tre, som er meget godt fornøyd med å være helt i meglertoppen i distriktet.

 

- At vi lever i beste velgående er takket være at vi er et team som utfyller hverandre, som gleder oss til å gå på jobben hver dag og som alltid setter kundene i høysetet. God lokalkunnskap er også alfa og omega. Dessuten er boligmarkedet i regionen ganske “hot” til tider, og vi har kunder i alle aldersgrupper. Vi ser derfor fram til et fortsatt godt år, og er villige til å bruke vår arbeidskapasitet til fortsatt å vinne markedsandeler på Hadeland.

Tina Ulseth Myrvang nevner også bankens salgsteam som en viktig samarbeidspartner både for meglerne og for de som er inne i en kjøpsprosess. Banken bistår kundene med finansieringsordninger som gjør det lettere å få kjøpet i havn, kanskje en av de viktigste kjøp i deres liv.

- Det gleder oss at vi får mange henvendelser fra folk som skal både selge og kjøpe, og vi tar dette som en stor tillitserklæring som vi tar godt vare på. Fornøyde kunder som gir oss et godt rykte er vår beste markedsføring, og vi gjør alt vi kan for at dette skal fortsette, sier de tre dyktige meglerne. De er stadig på farten i området, men de bedyrer at de allikevel har ledig kapasitet.

- Vår og høst er de travleste årstidene for oss, og vi oppfordrer folk som skal selge hus eller leiligheter i høst til å ta kontakt i god tid. Det følger en del forberedelser med et boligsalg, og vi liker å ha litt tid, da blir jobben skikkelig utført, sier de tre engasjerte meglerne hos DNB Eiendom Hadeland.