Return to site

NORLI HAR FÅTT NY PAPIRLEVERANDØR

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Norli på Smietorget har lagt bak seg sitt første driftsår som kombinert bokhandel og lekebutikk. - Det har gått veldig bra, så bra at vi ble kåret til Årets butikk på Smietorget for 2017, der den fine økningen i omsetning var et viktig kriterium, sier Simone Stadum og Lina Grini i butikken. Men også innen kjeden har damene oppnådd å bli lagt merke til, takket være stor arbeidsinnsats.

broken image

Butikksjef Simone Stadum (t.h.) og assisterende butikksjef Lina Grini hos Norli på Smietorget er godt fornøyd med første driftsår som kombinert bokhandel og lekebutikk.

- Vi har fått en ny papirleverandør i år, noe vi er veldig fornøyd med. Engelske

Paperchase er regnet som eksklusiv i bransjen, men prisene er overkommelige. Hovedtyngden av varer ligger i gavepapir, partydekor, kort til alle anledninger, album og ikke minst organiseringsmateriell som bryllupslister og notatbøker, alt i eksklusiv utførelse, forteller Lina. Butikkleder Simone kan bekrefte at varene har “gått hjem” både hos de strukturerte og de som ønsker å bli det!

- Vi har jobbet hardt for å få lov å føre varene fra Paperchase, og Norli er den eneste kjeden som forhandler disse varene i Norge, forteller de to damene.

Men avdelingen for leker må også nevnes, og Norli har bygdas råeste utvalg i Lego! Og stadig kommer det inn nyheter. Både Lina og Simone nevner dessuten farsotten slim, som de nesten ikke klarer å skaffe nok av. I tillegg vil barna ha utstyr til å lage sitt eget slim.

- Det kan virke som slim-aktiviteten har en nesten terapeutisk effekt på ungene, og derfor godtar også foreldre at barna holder på med dette, sier Lina.

Norli har videre et veldig bra utvalg i Baby Born, både dukker, klær og utstyr.

Spill av alle slag er alltid populært, og dersom du oppdager at et bestemt spill er billigere i en annen forretning, matcher Norli denne prisen.

Ellers går det mot sommer og ferietid, og både Lina og Simone forsikrer at de får inn et skred av sommerlektyre, bl.a. pocketbøker, også i år.

Alt i alt er det mange grunner til å besøke Norli på Smietorget nå om dagen, og Simone Stadum og Lina Grini i butikken ønsker alle velkommen innom!

broken image

- Skal det være en ekstra piff på selskapet eller kanskje en litt spesiell innpakket gave? Paperchase har det du trenger! sier Lina Grini.