Return to site

Endelig tilbake til normal trening

Tekst: GHH Foto: Hadeland Treningssenter

På Hadeland Treningssenter er gruppetimer og annen trening nesten tilbake til normalen. I februar feirer de 10-årsjubileum for senteret på Gran og er klar for mange flere med treningsglade Hadelendinger.

broken image

 

- Nå er vi veldig glade for at vi er så godt som tilbake til normalen, og gruppetimene er tilbake som før med en ekstra meter mellomrom. Vi har hatt lov til å ha gruppetimer med færre folk, men nå er vi åpent med nesten full tilgang, selvfølgelig med ekstra renhold og smittevern, sier avdelingsleder på Hadeland Treningssenter Gunn Sørli. 

For de godt vante medlemmene er timeplanen som i fjor høst, med blant annet yoga, sykkel, dans- og boksetimer. 

- Vi har så veldig mange dyktige instruktører på senteret, og mange av de har vært med i over 10år, forteller Sørli. Da senteret feiret 10 år på Gran tidlig i februar var det stor feiring med kake og åpen uke for folk som ville prøve senteret. 

- Vi har hatt veldig bra økning av medlemmer i januar og februar, nesten tilnærmet et normalt år. Jeg tror alle medlemmene er glade for at vi er tilbake, og det virker ikke som noen er redd for å komme hit når vi holder smittevernrutinene så godt. Folk er veldig fornøyde og det er vi glade for, sier Sørli.