Gå tilbake til nettstedet

ENDRINGER HOS ANITAS NOA PÅ MEIERITRÅKKET

Tekst og bilde: Anne Lise Skjaker

Anita Johansen i Anitas Noa har en periode vært alene i salongen sin på Meieritråkket. Men nå er den tiden over, for frisør Helle Bråten, som har drevet salong i Seigerudgården i Brandbu, har nå gått i kompaniskap med Anita. Tospannet har jobbet sammen før og kjenner hverandre derfor godt.

broken image

Anita flyttet salongen sin til Meieritråkket i februar 2016 og føler at hun nå har «bodd seg til» der. Allikevel ønsket hun å gjøre salongen enda mer attraktiv for kundene, derfor er det nyoppussede og stilige lokaler hun nå kan ønske sin kompanjong Helle og alle kundene velkommen til!

Interiørkonsulent Tine Velo Grina har vært med i prosessen, og et behagelig fargespekter krydret med spennende interiørdetaljer er resultatet. Riktig en oase er det blitt, og vi tror kundene vil legge merke til forvandlingen.

-Vi er veldig godt fornøyd med våre «nye» lokaler og gleder oss til å arbeide sammen her på Meieritråkket framover, sier Anita, som forøvrig har fått den spennende jobben med å sminke, frisere og style alle som skal på scenen under Operafest Røykenvik! Tre dager til ende er avsatt til den oppgaven, og hun gleder seg til å komme «tett på» de mange opera-kjendisene som er med.

Damene i Anitas Noa tar på seg alt som hører hjemme under frisørfaget, fra brudepynting til stussing av skjegg og barter. Helle tar med seg mange av sine kunder til Gran, og alle får kyndig behandling av de to frisørene, som har mange års erfaring i bransjen og er oppdaterte på nye moter og trender.

-Velkommen til oss på Meieritråkket! sier Anita Johansen (t.v.) og Helle Bråten i Anitas Noa.