Gå tilbake til nettstedet

FOTOUTSTILLING PÅ SMIETORGET

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Den 14. juni åpner en fotoutstilling på Smietorget i regi av Gran Kunstforening. Styret i foreningen tok initiativ til dette, og etter oppslag i lokalavisen, begynte påmeldingene å komme inn. Responsen var enorm, forteller Knut Bøe og Anne Siri Eriksen, begge medlemmer i kunstforeningen. Hele 33 fotografier pryder nå veggene i lokalene i Smietorgets 2.etasje, der det tidligere var leker og hobbyartikler.

broken image

Knut Bøe (t.v.) og Anne Siri Eriksen i Gran Kunstforening inviterer til fotoutstilling på Smietorget. Her har de Eriksens fotobidrag mellom seg.

-Vi ble gledelig overrasket over antall påmeldinger, og det er både medlemmer av den lokale kunstforeningen og mange andre som stiller ut. De kommer fra hele Hadeland, og for 95% av dem er det nok første gang de deltar på en slik utstilling. De er det vi kaller «glade amatører», sier Eriksen, som selv er en av utstillerne og er en habil fotograf.

Utstillingen vil være åpen fra kl. 12.00-18.00 både før og under Gla’dagene. Det vil bli solgt lodd under utstillingsperioden, og tre bilder er donert til premier fra kunstnerne.

For de som lurer på om man kan få kjøpt noen av fotografiene, sier initiativtakerne at det er opp til hver utstiller om de vil selge sine kunstverk.

Knut Bøe og Anne Siri Eriksen ønsker alle vel møtt til fotoutstilling på Smietorget på vegne av Gran Kunstforening!