broken image

Vinterferien er godt i gang i Norge og her lokalt starter vi til helga. For mange elever og lærere er uka veldig etterlengtet og gir et godt pusterom i en hektisk hverdag. Heldige er vi derfor som har ordentlig vinter med masse snø og passe mange minusgrader, slik at uka kan benyttes lokalt. Skiløyper er kjørt opp rett i nærheten av der vi bor og setter vi oss i bilen er vi raskt på Lygna med et eldorado av løyper å velge mellom.

"For vår egen del må vi jo bare skryte

av skøytebanen i Gran."

For de som ikke vil gå på ski er det flotte muligheter også på skøyter lokalt. Islagte vann og egne skøytebaner er i bruk over hele Hadeland. For vår egen del må vi jo bare skryte av skøytebanen i Gran. Den har vært en kjempesuksess fra første dag! Banen er i bruk hver eneste dag gjennom hele uka. Det er gymklasser, barnehager, SFO, skøytebursdager og ikke minst foreldre med barn som koser seg på isen.. Vi ser også at banen har blitt den sosiale møteplassen man håpet og at den gir et lavterskeltilbud til alle. Morsomt er det også at godt voksne gir tilbakemelding om at det har blitt hyggelig å ferdes i Gran.

I anledning vinterferiestart inviteres det til skøyteaktiviteter på banen i Gran til helga. Fredag er det UngHadeland som inviterer til skøytedisco og serverer gratis solbærtoddy og pølser kl. 18 - 20. Lørdag inviterer elever fra Idrettslinja på Hadeland Videregående Skole til lek på isen fra kl. 12 – 13:30. Begge dager finner du Utlånsportalen ved banen som låner ut gratis skøyter og hjelmer. Her blir det moro for liten og stor. I avisen Grantoppen finner du også fristende vinterferietilbud. Benytt sjansen til å gjøre en god handel og ikke minst til å handle lokalt!

På vår hjemmeside www.ghh.no vil du alltid finne informasjon om det som skjer i Gran. Siden er oppgradert slik at du også vil finne kontaktinformasjon og link til alle våre medlemmer. Benytt siden til å komme i kontakt med nettopp din butikk.

Neste avis kommer ut fredag 22/3-19. Da er det NM på Lygna som har hovedfokus. Vi legger den også ut elektronisk på facebooksiden til Gran Handel og Håndverk og ikke minst på vår hjemmeside.

Nyt vinteren så lenge!

Vennlig hilsen

Kari Framstad Lokrheim

Daglig leder i Gran Handel og Håndverk