Gå tilbake til nettstedet

Foredrag i regi av Mester Grønn:

GRØNNE PLANTER I SKUDDET

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Mange har sikkert fått med seg at grønne planter er i vinden som aldri før. Kanskje det har noe med at de som regel er lite kravstore og lette å få til. Kanskje er det noen som er blitt klar over plantenes gode innvirkning på inneklimaet. – Vi merker trenden, og grønne planter går unna i butikken om dagen, forteller Silje Eriksen i Mester Grønn-butikken på Smietorget.

broken image

Anders Røyneberg holder foredrag om grønne planter lørdag under Potetfestivalen.

Mester Grønn-kjeden har en tid hatt et godt og fruktbart samarbeid med Anders Røyneberg. Månedens plante hos Mester Grønn-kjeden blir valgt ut av nettopp ham, og kanskje har du sett bildet av ham på tilbudsplakatene i butikken. Han står bak Instagram-kontoen @arcticgardener og har, sammen med sin kjæreste, Erik Schjerven, skrevet boka «Plantelykke», som er blitt en bestselger og kommer i sitt sjette opplag i høst.

Anders er utdannet og jobber til daglig som terapeut, men har også agronomutdannelse og bor på et småbruk i Brandbu. Han tar turen til Gran under Potetfestivalen og vil holde et foredrag på Gran Torg lørdag kl. 12.00. Han har kalt foredraget «Hvordan lykkes med grønne planter», og vi tipper at mange ønsker å lære dette.

broken image
Add paragraph text here.

-Jeg ønsker at de frammøtte skal lære litt mer om de forskjellige grønne plantene og gjerne få inspirasjon til å satse mer på disse, sier Anders, som kaller det et praktisk foredrag. Det er mulighet for å få kjøpt plantene som blir omtalt i foredraget hos Mester Grønn, og boka «Plantelykke» vil også være tilgjengelig. Det blir anledning til å stille spørsmål om plantene, og alle som skriver opp sitt navn og telefonnummer ved frammøtet, blir med i en loddtrekning der premien er en grønn plante fra Mester Grønn.

- Vi ønsker alle interesserte hjertelig velkommen til Gran Torg og et interessant og lærerikt foredrag lørdag kl 12.00, sier Silje Eriksen og Anders Røyneberg på vegne av Mester Grønn.