Gå tilbake til nettstedet

FØRJULSÅPENT PÅ KOLSTERKJELLEREN 

Tekst: Kari Isingrud Foto:Sanner Hotell 

Den lille restauranten på Sanner Hotell på Granavollen erkjent for god service, mat av topp kvalitet og særegne lokaler med historisk sus. Nå åpnes dørene for folk som vil kose seg litt ekstra før jul. 

broken image

- Vi skal ha åpent første helgen i november, og både første og andre helg i desember, sier Therese Bernström-Næs, hotellsjef på Sanner Hotell. Da blir det tre- og fireretters meny, med god vin for de som ønsker det. Hotellets direktør, Lars Næss, er vinentusiast og plukker selv ut vinene til hotellets store vinkjeller.

Therese kan fortelle at folk blir begeistret både for stedet og maten, og det bekrefter gjestene selv - Klosterkjelleren får toppskår både på Tripadvisor og restaurantens egen facebookside.

- Vi vil gi gjestene en genuin opplevelse der både miljøet,servicen og maten utgjør en helhet. Maten er basert på sesongens lokale råvarer, og er det vi kaller ekte og ærlig mat, sier Therese. Hun minner om at bord må bestilles på forhånd.

Klosterkjelleren

Granavollen 3 (inngang fra Ringdalslinna)

2750 Gran