Gå tilbake til nettstedet

GAVEIDÈER TIL BÅDE LITEN OG STOR

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Monica Øynebråten hos KappAhl viser oss en butikk som nå i desember er fylt til randen av gaveartikler for hele familien. Pysjer, morgenkåper, varme julesokker og andre koseplagg er delikat og «julete» emballert i hyller og stativer. Bekvemme klær med stil, kalt «loungekolleksjonen», understreker at det er tiden for å bevilge seg en kosestund foran peisen i behagelige gevanter!

broken image

Irene Bamer (t.h.) og Monica Øynebråten hos KappAhl på Smietorget har butikken full av gaveidéer til hele familien.

KappAhl var tidlig på banen med såkalt «sustainable design», eller bærekraftige kolleksjoner, plagg som er stilrene og laget for å brukes lenge. Kay/Day er et slikt merke som har kommet til butikken i høst, med topper og bukser i behagelig tricot, myke strikkejakker og lune gensere. – Hvile og restitusjon, et ønske om å koble seg av og ta seg tid til refleksjon, det er hva loungewear og kay/day bygger på. Du skal føle deg avslappet og omsluttet, noe de myke plaggene skal bidra til, sier Monica.

Butikkhyllene byr også på årets variant av «Ugly Christmas sweathers», de styggpene genserne til begge kjønn, som utvilsomt vekker oppmerksomhet i juleselskapet!

Årets julebordsesong er godt i gang, og har du ikke sikret deg det ultimate festantrekket, er det slett ikke for seint! Svart, rødt, glitter, gull og sølv går som en rød tråd gjennom stativene, og materialene er alt fra «nervøs» fløyel til glatte stoffer. Bukser, gjerne i sort, med ulik beinvidde, kombinert med pyntede, glitrende topper, gjør deg festfin. Skjørt og kjoler er det også godt utvalg i for den som foretrekker det. Strikkede overdeler og kjoler er som vanlig stort på denne årstiden og kan brukes til både hverdag og fest.

Men KappAhl har også mye for den klesbevisste mannen i familien, blant annet er det kommet inn flotte cordbukser og mange stilige ytterjakker, forteller Monika. Selvsagt finnes masse skjorter til menn, og det er en god del strikkevarer til mannfolka også.

broken image

Også i barneavdelingen er det et stort utvalg av det som kan bli spennende, myke pakker under juletreet denne jula. Pysjer, morgenkåper, tøfler og andre koseplagg finnes i både delikate og morsomme utgaver.

Utvalget av barneklær, fra 0 år og oppover til tenåringsalder, er stort og bredt, og fargemessig følger det voksenmoten. Til jenter finnes alt fra buksedresser til blondekjoler, og gutta kan velge i klassiske eller julepyntede skjorter og gensere.

-Alt i alt tør vi love at alle i familien kan finne noe de liker i vårt sortiment, og vi hjelper deg gjerne med å finne et favorittantrekk til årets julefeiring! sier Monica Øynebråten i KappAhl på Smietorget.