Gå tilbake til nettstedet

SECPRO – TOTALLEVERANDØR AV PROFILERINGSUTSTYR

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

SecPro, eller Security Products, som er det fulle navnet, flyttet inn i nybygget i Jaren Næringspark for snart to år siden. Daglig leder Henning Groff startet firmaet sammen med Thomas Eid i 2005, og hadde de første åra tilhold i Brandbu. Men snart ble det flytting til Mohagen, før de nå har landet i romslige lokaler på Jaren.

broken image

Henning Groff (t.h.) og Tom Nyhuus i Secpro har hendene fulle med å produsere og levere profileringsutstyr til firmaer både i og utenfor vårt distrikt.

Groff forteller om en travel hverdag der 5 ansatte står på for at kundene skal få sine bestillinger til riktig tid. Firmaet selger arbeids- og fritidsklær, personlig verneutstyr, fallsikringsutstyr, skilt, bil- og lastebildekor, stadion- og infoskilt, bannere, rollups og etiketter, for å nevne noe. Eller for å si det kort: De leverer alt som gjør kundene synlige i markedet.

Personlig verneutstyr er blitt viktig som en følge av HMS-regler i bedriftene, og den som er HMS-ansvarlig plikter å levere ansatte utstyret som skal til for at de kan være trygge på arbeidsplassen. Fallssikringsutstyr er også noe som har kommet til de senere år, og er viktig på arbeidsplasser der det jobbes i høyden. SecPro har bl.a. forskjellige typer seler og fallblokk som et eksempel på dette.

Ellers er det mange som vil ha «strøartikler» som penner, krus, lightere, bærenett og sitteunderlag med logoer på, som en del av firmaets markedsføring.

-Vi er godt fornøyd med å ha etablert oss her i Jaren Næringspark, og vi håper at de som ønsker profileringsutstyr av ymse slag, finner veien til oss i SecPro, sier Henning Groff.