Gå tilbake til nettstedet

GIR GAVETIPS OG HELSERÅD FOR JULEN

Tekst og foto: Kari Isingrud

Apotek 1 på Smietorget har produkter som kan løse ethvert julegaveproblem, og står som vanlig klare til å gi råd mot julens typiske helseplager.

broken image

- Hjertelig velkommen til oss for inspirasjon og en hyggelig julehandel, sier Ivana Ivanovic i Apotek 1 på Smietorget

- Vi har apoteket fullt av nye varer som kommer til å begeistre, sier Ivana Ivanovic, apoteker hos Apotek 1 på Smietorget. Hun kan vise fram et rikholdig produktutvalg for julen, og mener at på apoteket kan alle finne fine julegaver.

Apotekets sortiment av kosmetikk, hud-, hår- og kroppspleieprodukter kommer i sesongens design og flotte gavepakninger. Gaver for mørke og kalde kvelder er også aktuelle. Ullundertøy, ullsokker og refleksprodukter i funksjonell og moderne design er fine gaver til hele familien. For de som vil ha det varmt og kose seg inne anbefaler Ivana tøfler, pysjamas eller morgenkåpe.

GAVER FOR SMAKS- OG LUKTESANSEN

- De som liker duften av jul vil like julerøkelsen vi har, sier Ivana, og legger til at de også har mange krydderier som hører julen til. Krydder er fint både til egen julebakst og som gave, mener hun. Også i år tilbyr apoteket tradisjonelt julegodteri som brente mandler, sjokolade, lakris og fløtekarameller. Ivana fremhever at de også har julegodt for diabetikere og andre som foretrekker et sukkerfritt alternativ. Alt sammen er fint innpakket og smaker nydelig, skryter hun.

STRESS OG SURE OPPSTØT

I apotekets julemagasin gis det gode råd mot stress og det anbefales å planlegge og fordele julens gjøremål over en litt lengre periode. Nytt for pandemiåret 2020 er rådene om ekstra god håndhygiene.

Ivana kan dessuten fortelle at en av julens mest vanlige helseplager er sure oppstøt. Sterk julemat og for store porsjoner skaper trøbbel for fordøyelsen.

- Hver jul kommer mange kunder og ber om råd, forteller hun. Og rådene hun gir er ganske enkelt å ikke spise for mye og ikke legge seg på stappfull mage. Hvis dette ikke hjelper – eller rådene blir vanskelige å følge, finnes det medikamenter som kan hjelpe.

Til slutt anbefaler Ivana Apotek 1s julemagasin. Der får kundene hjelp til gaveidéer, og det blir lettere å planlegge innkjøpene.

Trukk for å se magasinet

I Apotek 1’s julemagasin finner du julegavetips og inspirasjon til julehandelen. Trykk på bilde for å se magasinet eller benytt linken her https://ipaper.ipapercms.dk/Apotek1/magasin/apotek-1-julemagasin-2020/?page=1