Gå tilbake til nettstedet

JULEFIN P HÅRET HOS CARISMA DAME OG HERREFRISØR

Tekst og foto; Marit B. Skoglund

Det nærmer seg jul, og i frisørsalongen Carisma på Granstunet har de travle dager. Timebøkene fyller seg raskt opp fremover mot jul, men noen ledige timer er det fortsatt. Du kan også få en Drop-in time på lørdager. -Vi har dessuten åpningstid fra klokka 09.00 hver dag i hele Desember, forteller innehaver av Carisma Anne Engh.

broken image

Anne Engh og Kristina Larsen ønsker deg velkommen innom Carisma. De stiller med munnbind for anledningen.

Vi har mange ferdige gavesett med hårpleieprodukter, fra blant annet merkene Sebastian, Fusion og Special 1. Disse egner seg godt til gaver under juletreet. Folk har begynt julehandelen tidlig i år og Anne synes generelt folk er flinke til å planlegge handleturene sine nå. De som kommer innom salongen, vet gjerne hva de ønsker å kjøpe og til hvem.

Gavekort er også fint å gi bort både til jul og ellers. Hos Carisma kan du velge mellom å gi en fastsatt sum, eller du kan kjøpe gavekort på en eller flere spesifikke behandlinger, forklarer Anne. -Det er bare å stikke innom salongen så ordner vi dette raskt og enkelt, sier hun. Anne påpeker også at de tar smittevern på alvor, slik at dette er en trygg salong å besøke.

Egenpleie

Det å unne seg en god hodebunnsmassasje og en god hårkur nå på vinteren er perfekt bruk av egentid, eller en flott gave å gi bort. Spesielt nå på vinteren er det godt for håret å få litt ekstra pleie og fuktighet. Vi fyrer innendørs og ute tærer vær, vind og kulde på håret. Samtidig med at håret får litt pleie får man en liten pause fra hverdagens mas og jag, mens man sitter i frisørstolen og blir stelt med. Det er det mange som setter pris på. Anne oppfordrer også gutta til å prøve en slik behandling, for når de først har prøvd bestiller de det gjerne igjen erfarer hun.

Alle hos Carisma Dame og Herrefrisør ønsker deg ei riktig god jul.