Gå tilbake til nettstedet

LITT SOM PÅ JULENISSENS VERKSTED

Tekst og foto: Marit B Skoglund

Det pakkes inn mange flotte julegaver om dagen hos Lille Gullkorn på Granstunet. Vi har det nesten som på julenissens verksted, sier Tone og Gry Kristin i kor. De pakker inn nydelige presanger helt uten å bruke limbånd eller tape.

broken image

Tone Kristiansen og Gry Kristin Nagelhus pakker inn mange flotte presenter før jul.

Butikken bugner av flotte smykker og årets julesmykke fra Gulldia finner du også her. Det er nummererte smykker i eske. Et fint minne fra akkurat denne jula. Tone Kristiansen, innehaver av Lille Gullkorn, forteller at det før jul går mye gull og diamantsmykker. -Det er gjerne «kara» som kjøper dette til sine utkårede, sier hun.

 

Vi har også et tilbud om gratis utkjøring av varer til innbyggere i Gran kommune. Da betaler kunden bare med VIPPS, og vi leverer på døra, sier Tone.

Hun forteller også at de har ekstra lang byttefrist i år. Datoen er satt helt fram til 09. Januar 2021. Dette fordi man da kan spre de som ønsker å bytte noe, utover flere dager. -Da trenger ikke alle stresse med å få dette gjort akkurat i romjula, sier Tone.

Lille Gullkorn har også fått inn et nytt merke Maanesten fra Danmark nå før jul. Dette er moteriktige smykker for kvinner i alle aldre. Og akkurat det poengterer Tone, at de har gaver til alle i aldersgrupper av både dame og herre i butikken.

Tone og de andre som jobber hos Lille Gullkorn ønsker velkommen innom til en hyggelig førjulshandel.