Return to site

TRØBBEL FOR ANNE MARTE I HELSEKOSTEN

Tekst og foto: Kari Isingrud

Anne Marte Morstad, innehaver i Helsekosten i Gran, satset friskt på italienske behandlingsmaskiner, men italienerne fikk både tekniske problemer og coronatrøbbel. Midt i den hektiske tiden ble veslejenta født - før tiden og feil vei.

Elisabeth Wien og Anne Marte Morstad ønsker velkommen til behandlinger og julehandel

- Vi har hatt kjempeuflaks, sier Anne Marte og forteller at Helsekosten lanserte nye behandlinger under Potetfestivalen, men den nye behandlingsmaskinen fungerte ikke som den skulle. Så fikk den italienske leverandøren ekstra problemer på grunn av coronapandemien som rammet Italia særlig hardt.

Endelig ser det ut til å løse seg. Nå får Anne Marte snart ny maskin, og kan tilby hårfjerning med laser igjen. Hun tilbyr dessuten bindevevsmassasje, ansiktsbehandlinger, lymfedrenasje, smertelindring, kostholdsveiledning og en rekke andre behandlinger.

- Vi har folk på venteliste, som ikke har fått behandlinger som lovet. Alle disse vil få behandlingene sine, og vil bli kompensert med en gratis tilleggsbehandling, lover Anne Marte.

Butikken full av julegaver

- Vi har også julegaver til den som har alt, forteller hun, og sier at Helsekosten har et stort vareutvalg for alle som er opptatt av helse og rene naturlige produkter. Hun vil fremheve spiselige julegaver, og ikke minst glutenfri pepperkakedeig.

Til jul kommer produktene i fine gavepakninger og man kan få kjøpt gavekort på behandlinger. Anne Marte mener dessuten at man gjerne kan gi seg selv en gave.

Selv fikk hun julegaven på forskudd og i rekordfart. Babyen kom overraskende med baken først og skapte oppstyr både for en travel butikkeiermamma og på Gjøvik sykehus.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK