Gå tilbake til nettstedet

ORTOPEDITEKNIKK PUSSER OPP LOKALENE

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Siden Ortopediteknikk AS flyttet inn i Stenberggården i 2007 har det ikke blitt gjort noe med lokalene. Men nå skjer det! - Jeg er veldig fornøyd med at ledelsen hos oss har bestemt at lokalene våre skal få en etterlengtet oppgradering, sier ortopediingeniør Marit Braastad i firmaets avdeling på Gran.

broken image

Maler Espen Knutsen (bak) og ortopediingeniør Marit Braastad gleder seg begge over at lokalene til Ortopediteknikk nå gjennomgår en tiltrengt oppussing!

Marits arbeidsdag består av å tilpasse og ordne med produksjon av enklere ortopediske hjelpemidler. Mange trenger spesiallagede såler, såkalte fotsenger, mens noen må ha spesialsko. – Jeg er glad for å ha en spesialist innen ortopedi på besøk her en gang i måneden. Dessuten får jeg uvurderlig hjelp hver tirsdag av «skodame» Laila, som ellers i uka jobber med spesialsko på Lillestrøm, sier Marit. Selv er hun å finne i lokalene på Gran mandag, tirsdag og torsdag, samt enkelte andre dager etter avtale.  Hun vil understreke at det er viktig å bestille time, siden hun ofte er alene om å betjene kundene. Hun har telefontid mandag og torsdag fra kl. 12.30 til 13.30.

 

-Under oppussings-fasen vil det bl.a. bli foretatt lydisolering av rom, det vil bli malt og lagt nye fliser. Når alt er klart, vil det også bli en mer praktisk og oversiktlig sko-oppbevaring.  Selv om vi må leve i litt kaos en stund nå, gleder vi oss til å ta imot kundene i mer innbydende lokaler på nyåret, sier Marit Braastad.

Vi ønsker Marit og hennes gode hjelpere til lykke med nye og moderne lokaler på Gransavdelingen!