Gå tilbake til nettstedet

...GRANSTUNET KJØPESENTER FRA 2014 FRAM TIL I DAG

Tekst: Anne Lise Skjaker

Foto: Anne Lise Skjaker/Granstunet/Fotograf BT Stokke AS

I januar 2014 kom meldingen om at Granstunet Eiendom og Gran Handelspark hadde solgt alle sine aksjer til Coop Norge Eiendom. Alle hadde trua på at Coops satsing ville sikre drift og utvikling i Granstunet Kjøpesenter. Og årene som har gått har vist at det var en riktig spådom. Flere nye kjeder har kommet til som leietakere, og eiendomssjef Egil Hansen i Coop Norge Eiendom er også optimist med tanke på framtida.

broken image

Jubileumsbilde 2019

broken image

Fra feiringen i 2014

-Vi vurderte Gran som en interessant destinasjon å satse på, og vi var villige til å gjøre noen grep da vi tok over de resterende eierandelene i 2014, forteller Hansen. - Flere parkeringsplasser var viktig i området, og dette ble prioritert. I dag er det over 500 plasser som bilende kunder kan benytte. Da dagligvarebutikken i senteret ga seg, var det ønskelig å få inn en annen «motor» til driften, og valget falt på Power. Etter å ha bygd om lokalene etter kjedens kravspesifikasjoner, ble Power-butikken åpnet med stor festivitas. Det har vist seg at de er en kundemagnet som har tatt rollen vi ønsket å fylle, sier han.

broken image

Eiendomssjef Egil Hansen i Coop Norge Eiendom.

Hyggelig og nødvendig med nye aktiviteter                                                                    

Hansen vil også trekke fram det gode samarbeidet med Gran kommune, som nå disponerer et lokale i senterets 1. etasje til en POPUP-leilighet. Her kan godt voksne folk få tips og råd om hvordan de kan tilrettelegge boligen sin for alderdommen. Denne leiligheten vil bestå ut året, og ledelsen er i dialog med andre interessenter med tanke på hvem som vil ta over lokalene.

 

-Vi synes det er veldig hyggelig å ha Gran kommune her med sitt prosjekt, og vi mener det er viktig med litt andre aktiviteter enn bare varehandel i sentre som vårt. Derfor har vi også fått treningskjeden Evo på plass. Det har i tillegg kommet inn en del kontorbedrifter i 2. etasje, der det før var butikklokale.

broken image

Hadeland Trekkspillklubb underholder ved et arrangement.

Viktig med nye planer som forskjønner senteret -Det er positivt at det skjer ting i Gran, og vi tror forlengelsen av Storgata og alt det andre som er planlagt i nærmeste framtid, er til det beste for senteret. – Kanskje vi mister noen parkeringsplasser som følge av endringene som vil skje rundt oss, men totalt sett tror jeg det vil bli et flottere inngangsparti til Gran med disse prosjektene, sier Egil Hansen.

broken image

Morsomme klovner får opp stemningen!

- Det er helt naturlig med en viss rullering av butikker på de fleste sentre. Likevel er vi fornøyd med at Granstunet har mange store, tunge kjeder blant leietakerne som er med og trekker lasset, og at de ulike forretningene utfyller hverandre. Vi tror derfor vi kan se lyst på framtida til Gran og kjøpesenteret vårt! sier eiendomssjef Egil Hansen i Coop Norge Eiendom.

broken image

Nissejenter på besøk i senteret.

broken image

Luciajenter kommer med lussekatter til kundene.

broken image