Gå tilbake til nettstedet

MED GRAN HERREEKVIPERING GJENNOM 75 ÅR!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Det er 75 år siden Leif Linstad startet det som fortsatt er registrert som Gran Herreekvipering, i dag bedre kjent som Match i Storgata i Gran. I jubileumsåret heter eier og driver Mikal Linstad, og han er barnebarn til gründeren fra 1944. Mangt er forandret fra den spede starten, og butikken er flyttet fra nord til sør i senteret, men hovedfokuset er det samme: Å tilby klær og tilbehør til kvalitetsbevisste kunder på Hadeland og områdene rundt!

broken image

Også logoen er fornyet i jubileumsåret! Mikal Linstad har tatt på en av høstens varme kvalitetsjakker. I butikken finnes andre farger og kvaliteter, både til kvinner og menn!

-Vi het Linstad Klær i flere år, men de siste femten årene har vi vært medlem av Match-kjeden, en av Norges ledende, som har vært på pallen flere ganger i konkurransen om å være årets butikk-kjede, sier Mikal Linstad. Han er godt fornøyd med høsten så langt, og forteller at det ligger an til en økning i årsomsetningen ift i 2018. Potetfestivalens salgstall i høst toppet alle andre år, og de nye merkene i dameavdelingen, Part Two og Bessie, har virkelig slått an, forteller en travel innehaver, som gleder seg over en butikk proppfull av nyheter til både kvinner og menn.

Mikal har vokst opp med butikkdrift og trives veldig godt med de mange gode og lojale kundene som frekventerer butikken. - Denne uka feirer vi 75-årsjubileet, og stikker du innom, får du mange godt jubileumstilbud og attpåtil litt servering i butikken! lover en entusiastisk 3. generasjon «kleskræmer» i Gran sentrum, Mikal Linstad.