Gå tilbake til nettstedet

HADELAND FLIS OG INTERIØR UTVIDER MED KJØKKEN

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

- Nå kan kundene få alt på ett sted, i og med at Hadeland Flis og Interiør blir komplett leverandør av både kjøkken og bad, forteller innehaver Øystein Lunde.

En flott utstilling av Nybokjøkken kan beskues i butikken i Storgata.

broken image

Nybokjøkken har lange tradisjoner i bransjen og var før en avdeling av Trebokjøkken. På Tyristrand, der firmaet har tilhold, monteres skrogene ferdig og tilpasses den enkelte kjøkkenløsning før levering til kunden. Dette innebærer kort oppmonteringstid, som er kostnadsbesparende. I forkant utarbeider Nybokjøkken 3D-tegninger som grunnlag for pristilbud.

I dag ønskes ofte integrerte hvitevarer, og her er det flere valgmuligheter som Whirlpool, Gorenje, Siemens og Miele.

broken image

Øystein Lunde opplyser at Nybokjøkken leverer både til utbyggere, kommuner og private kunder og har et stort marked på Ringerike og omegn. I tillegg satser de nå på Hadeland.

Hadeland Flis og Interiørs varesortiment er forøvrig uendret og består av Bergersen flis, baderomsinnredninger, tilbehør, samt alt av kjemiske produkter fra Ardex. Det er også en egen avdeling med spesialverktøy. Belysning fra Light & Living selger bra, og Sigrid Hohle Bjønnes har sin egen avdeling med tekstiler og tilbehør hvor hun gir kundene råd om interiør.

- Vi tilbyr også komplette leveranser, og om ønskelig prosjektledelse og gjennomføring sammen med håndverkere, forteller Øystein Lunde til senteravisen.