Gå tilbake til nettstedet

STONEFLY PÅ FLYTTEFOT TIL STORGATA

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Firmaet ble registrert i 2014 og har de siste to åra vært i Gran Almennings lokaler på Sagatangen. 1. mars flyttet de med hele varebeholdningen av sportsfiskeutstyr til Rema 1000s gamle lokaler på Meieritråkket. Nå satser de også på jakt- og villmarksutstyr.

broken image

Innehaver Vidar Fjellhammer forteller at internett er firmaets største marked, men at mange er innom butikken i Gran. Stonefly kan rose seg av å være Norges nest største leverandør av utstyr/materiell til fluefiske og fluebinding og at fiskeinteresserte i hele landet kjenner firmaet. Nå vil de også ha all slags turutstyr, eksempelvis telt, soveposer, termoser, økser og ikke minst ullgensere og annen turbekledning for friluftselskere.

Tre ansatte sørger for at kundene får det de etterspør, og firmaet deltar på messer både i inn- og utland, bl.a. på Camp Villmark som går av stabelen i Lillestrøm i april. Stonefly vil også være hovedsponsor for NM i fluebinding som arrangeres for første gang i år.

- Vi satser på friluftsfolket, og til høsten vil vi også få inn ammunisjon til de mange jegerne i distriktet, sier Vidar Fjellhammer avslutningsvis.

Bildetekst: Her er de tre ansatte (f.v.) Trond Olsen, Didrik S. Bækkevold og Bjørnar Berg sammen med innehaver av Stonefly, Vidar Fjellhammer. Karene har for anledningen iført seg klær som kan kjøpes i butikken på Meieritråkket.