Gå tilbake til nettstedet

HADELANDSBAKERIET ÅPNER IGJEN FØR JUL

Tekst og foto: Marit B Skoglund

Hadelandsbakeriet åpner dørene igjen før jul. Det er tre nye eiere som står bak bakeriet nå. Det er Karolina Weisbrodt, Adam Sjøberg og Artur Kabat. Alle tre kommer opprinnelig fra Polen, men lover at utvalget i bakeriet fortsatt skal være mye av det samme som tidligere.

broken image

Eiertrioen driver med oppussing, fra venstre Adam Sjøberg, Karolina Weisbrodt og Artur Kabat.

De ønsker å bake gode brød fra bunnen av, uten konserveringsmidler og sukker. -Skikkelig håndverksbakst akkurat slik som før, sier Karolina. Hun vil bli å finne bak disken i bakeriet. Mens Adam Sjøberg som er utdannet baker og konditor blir den som hovedsakelig står for produksjonen. Artur Kabat vil være med både i produksjonen, i kafeen og ta seg av utkjøring av varer etc.

De har pusset opp lokalene i Storgata i Gran, nesten kun med egen hjelp. Både kjøkkenet, kaféen og toalettene er gått over, slik at hele lokalet har fått et skikkelig løft. Det er hyggelig å tilføre sin egen stil og vri på lokalene synes de tre eierne.

 

Fra Hadelandsbakeriet vil du kunne bestille kaker og brødvarer, akkurat som før. Du kan også sitte ned for å ta deg en påsmurt baguette eller et nydelig kakestykke. -Vi kommer nok til å presentere noen polske spesialiteter etter hvert, forteller Karolina. De ønsker også å lage et tilbud om bestilling av lunsj for bedrifter og næringsliv. De tre eierne har også noen videre planer, men det får vi ta litt etter hvert, sier Karolina.

 

Karolina, Adam og Artur ønsker alle hjertelig velkommen innom både før og etter jul. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven, sier de.