Return to site

HADELANDSHAGEN BLIR STØRRE 

Tekst og foto: Anne Lises Skjaker 

Thor-Erik Linstad i Linstad Eiendom er godt i gang med å renovere flere kontorer i 2.
etasje i Linstadbygget i Storgata. Fra før er Hadelandshagen en stor leietaker, som har knyttet til seg 13 virksomheter innenfor sine fire vegger i 3. etasje. Nå er 200 kvm i 2. etasje snart klare forutleie til flere interessenter. Oppussinga er et samarbeid mellom huseier og
Hadelandshagen. 

-Her blir det moderne, tøffe farger på veggene og kontorer som kan tilpasses den enkelte leietaker, sier Dagfinn Edvardsen (t.v.) i Hadelandshagen og Thor-Erik Linstad i Lindstad Eiendom.

 

-Vi regner med å ha kontorene klare ved nyttårsskiftet, med åtte cellekontorer samt to kontorer i et åpent kontorlandskap, forteller Linstad. Leietakere kan glede seg over et raskt nett, disponible møterom og en moderne kjøkkenløsning i tilknytning til arbeidsplassen. I tillegg har huseier gått til innkjøp av tre varmepumper, to i de nye lokalene og en stor i 3. etasje. Disse vil spare strøm og sørge for raskere oppvarming. Om sommeren vil kjøling av lokalene være aktuelt, og dette er også mer økonomisk med varmepumper. 

- Noe av det beste med å være en del av Hadelandshagen er likevel at du blir innlemmet i et
fellesskap, der forskjellige bransjer er representert og du kan sparre med flinke folk som kanskje har andre meninger og synspunkter. Med andre ord er det både hjelp og inspirasjon å hente, og det beste av alt: Det er et hyggelig miljø i Hadelandshagen! 

-Vi håper at de nyoppussede lokalene raskt blir fylt opp, og vi oppfordrer de som er interessert til å ta kontakt! sier Thor-Erik Linstad i Linstad Eiendom. 

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK