Return to site

NY TEKNOLOGI FORYNGER HUDEN DIN 

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker 

Lilleba Tomter i Gran Hudpleie har gode nyheter til den som vil forbedre og forynge huden
sin til jul. En ny maskin med helt ny teknologi står klar til å gjøre huden din fastere og jevnere. Ønsker du å framstå med en mer ungdommelig glød til årets store høytid, er kanskje dette noe for deg? 

broken image

Birgitte Warvik i Gran Hudpleie demonstrerer hvordan en microneedling-behandling foregår
i salongen. På benken: Innehaver LillebaTomter.

 

Prosessen kalles microneedling, og tilbudet har vært i salongen noen år. Men en ny maskin med helt ny teknologi gjør nå behandlingen mer effektiv og mer tilpasset den enkeltes hudtype. Resultatet kan sees etter kun én behandling, likevel anbefaler fagfolkene å ta kuren fire
ganger for å få full effekt.

-Mange ønsker å forminske eller redusere store porer, arr, rynker ogbrune flekker, og microneedling hjelper på dette. Samtidig forbedres elastisiteten og vitaliteten, sier Lilleba, som forklarer litt om hva som skjer under behandlingen:

-Først blir huden din analysert, slik at behandleren vet hvilken hudtype du har. Så lages det bittesmå mikrokanaler ned i ansiktshuden. En ampulle fylles med høyaktivt serum som er tilpasset din hud, bl.a. det fantastiske fuktmiddelet hyaluronsyre. Blandingen injiseres via en ampulle ned i alle de små kanalene og gir nesten umiddelbar effekt. Til slutt legges det på en spesiell gummimaske som virkelig gjør underverker! forteller Lilleba, som avslutningsvis nevner at de har startet samarbeid med nok en lege som utfører filler- og botoxbehandling. Dermed er to leger tilknyttet salongen.

Nå om dagen er Gran Hudpleies lokaler fulle av julegaveidèer til ham og henne. Enten du
kjøper gavekort eller produkter, vil mottakeren få en opplevelse av velvære, og da er vel hensikten oppnådd?