broken image

For noen utrolig flotte dager vi hadde under Den Norske Potetfestivalen 2018 i september. Jeg er stolt over å se så mange besøkende i Gran og ikke minst over å få så mye skryt for festivalen, programmet og arrangementene. Vi har aldri tidligere hatt så mange besøkende under festivaldagene som i år. Det nærmest kokte i gatene og butikkene. Med aktiviteter spredt utover 4 dager fra tidlig til sent, og ikke minst med tanke på at det skulle være noe for alle aldre, er jeg utrolig glad for mottakelsen. Så TUSEN TAKK FOR AT DU KOM!

Uten våre unike sponsorer hadde ikke Den Norske Potetfestivalen vært mulig. Men jeg må også få lov til å takke våre samarbeidspartnere som under dagene jobbet for at vi alle skulle få best mulig opplevelse. Så; Haugen Småbruk, UngHadeland, Bakerne i Jøtt Godt, Østre Gran Bygdekvinnelag, Brandbu Bygdekvinnelag, Jaren Sanitetsforening, Gran IL Turn, Gran Jente- og Guttekorps, Hadelandskirkene, Bondens Marked Norge, Hemlaga på Næs, Festivalbandet, Aleksandersen Lyd & Lys og ikke minst Rebels Music - dere er gull verdt!

“Nå til helgen er det Smietorget som slår på stortromma og inviterer til feiring i 3 dager til ende.”

Men vi kan jo ikke henge oss opp i bare gammel moro heller. I Regionsenteret vårt skjer det stadig noe. Nå til helgen er det Smietorget som slår på stortromma og inviterer til feiring i 3 dager til ende. Det er nemlig 30 år siden de åpnet som Hadelands første kjøpesenter og ikke minst med Hadelands første rulletrapp. Senteret har den siste tiden blitt fornyet og oppgradert inni, så alt ligger nå til rette for gode kundeopplevelser også i fremtiden. Vi ønsker lykke til med feiringen og ikke minst håper at du som besøkende benytter deg av alle de gode tilbudene du kan se inni avisen.

Med vennlig hilsen

Kari Framstad Lokrheim

Daglig leder i Gran Handel og Håndverk