Gå tilbake til nettstedet

Her er Cebrinas nye frisørteam

Tekst: Kari Isingrud

Cebrina Hårstudio på Smietorget vil være en frisørsalong for alle. Det nye teamet er en god blanding av nye fjes og kjente ansikter, og alle frisørene er blide, flinke og klare til å ønske kundene velkommen. 

 

broken image

- Vi er en kreativ gjeng med høy kompetanse, sier daglig leder Lillan Skjølås. Hun forteller at salongen nå har seks ansatte. Alle er dyktige frisører, men hver og en har sin spesialitet innen faget, som de er ekstra flinke til.  

- Og så er vi vidt forskjellige personligheter. Her er det latter og godt humør, sier hun. Det skaper godt arbeidsmiljø, og hun tror kundene legger merke til at det er god stemning i salongen.  

Til slutt røper Lillan at Cebrina har spennende planer somskal gjennomføres før året er omme, men hun er hemmelighetsfull og vil ikke si hva det er 

- Folk får følge med, så vil det bli avslørt etter hvert,ler hun 

Cebrinas frisører 

 Lillan (bilde over) er 45 år, fra Jaren, og er Cebrinas daglige leder. Hun er likevel å finne i salongen der hun svinger saksa og fikser fine frisyrer. Lillan har tjuefem års erfaring i faget, og er en utadvendt, energisk dame, med høy kompetanse. Lillan setter sin ære i å gi kunden en god frisøropplevelse. 

broken image

 Hege er 31 år, og fra Kløfta. Hun har elleve års erfaring i frisørfaget, og er en allsidig og dyktig frisør. Hennes spesialiteter er klipp og farge, og hun elsker å finne den helt rette frisyren og fargen for kunden. Hege er salongens blide humørspreder! 

broken image

Ilkay er 46 år. Hun er oppvokst i Tyskland, men bor nå på Jevnaker. Hun har hele sytten års erfaring og er flink til det meste. Ilkay trives i jobben, og blir ekstra glad om hun kan hjelpe kundene med å finne en frisyre som uttrykker deres personlighet.  

broken image

Lisa er 20 år og fra Hønefoss. Hun har tre år i bransjen, og har spesialkompetanse innen folieteknikker, som gir spennende fargeeffekter. Lisa er vår yngste og ferskeste frisør, men hun er både flink, utadvendt ogkreativ – og populær hos kundene.  

broken image

Jonny er 28 år fra Sørum, bosatt på Brandbu. Han har elleveårs erfaring som frisør. Han har spesialkompetanse innen herreklipp og skjegg, men han er en allsidig og flink damefrisør også. Jonny er rolig og skaper godstemning i salongen.  

broken image

Lene er 35 år, fra Tingelstad. Hun har jobbet som frisør i sju år. Lene er ekstra kreativ og flink med hårfarging, og ellers flink til det meste. Hun er både blid og omtenksom. Lene er en energibunt som gjerne hjelper både kunder og kolleger når det trengs.